Vacature Adviseur Zorg

Loop jij warm voor de nieuwste technologie en digitale ontwikkelingen in de zorg? Ben jij een ervaren tactisch adviseur gericht op informatie-uitwisseling? Ben jij een verbinder van mensen en oplossingen? Houd jij van een intellectuele uitdaging en aan het richting geven van nieuwe ontwikkelingen?

Jouw uitdaging

Als tactisch adviseur leid je zelfstandig projecten waar informatie-uitwisseling tussen zorgaanbieders onderling en met patiënten centraal staat. Je zet jouw specialistische kennis en ervaring in voor de brede zorgsector en treedt op als deskundige voor opdrachtgevers. Je hebt een conceptuele, analytische blik en je weet adviezen te vertalen naar praktische oplossingen. Vanuit jouw intrinsieke motivatie en interesse ben je op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, concepten en technologieën. Je kent de markt en hebt een netwerk opgebouwd binnen de zorg. Als gesprekspartner zien jouw opdrachtgevers je graag komen. Je ziet kansen en bouwt samen met collega’s aan het netwerk van opdrachtgevers.

Met collega's werk je samen het thema 'ontwerpgericht adviseren' en 'informatie-uitwisseling in de zorg' verder uit. Je neemt het voortouw in offertetrajecten en indien mogelijk verwerf je nieuwe opdrachten vanuit je eigen netwerk. Op deze manier bouw je mee aan de versteviging van ons bureau.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding.
  • Je hebt 5 tot 10 jaar werkervaring in rollen als adviseur, projectleider, programmamanager of beleidsmedewerker.
  • Je hebt enige commerciële ervaring in het verwerven van opdrachten en het adviseren van opdrachtgevers vanuit een adviesbureau. Een relevant en actueel netwerk in de zorgsector is een pre.
  • Je hebt inhoudelijke expertise in en visie op de belangrijkste onderwerpen rondom zorginhoudelijke of- administratieve informatie-uitwisseling.

Je herkent jezelf in: energiek, ondernemend, stevige gesprekspartner en gemakkelijk kunnen schakelen tussen verschillende niveaus. Met jouw leergierige drive wil je jezelf continue blijven ontwikkelen. Als netwerker bind en boei je zowel intern als extern mensen aan je en werk je samen aan het realiseren van gewenste doelen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met veel afwisseling en goede doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een collegiale en informele omgeving waarin je vrijheid en ruimte krijgt voor de inbreng van jouw expertise en manier van werken. Jouw team bestaat uit een mix van jonge professionals en deskundige collega’s. Met jouw kennis en ervaring lever je een inhoudelijke bijdrage aan ons team Zorg en bouw je mee aan het vergroten van onze marktpositie. Een functie waarin je een betekenisvolle bijdrage levert aan de maatschappij. De arbeidsvoorwaarden voor deze functie zijn in lijn met de zwaarte van de functie. 

Meer weten over deze vacature? 

Neem contact op met Frank van IJzerloo – manager advies – via 06 38 74 93 25 of F.van.IJzerloo@pblq.nl voor inhoudelijke vragen over de vacature. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact zoeken met Eveline Verbree - Medewerker Human Resources- via 070 37 63 609 of via werkenbij@pblq.nl

Herken jij je in bovenstaand profiel? 

Solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Solliciteer direct

Over PBLQ

PBLQ is hét onafhankelijke adviesbureau voor de publieke sector. Met 100 collega’s adviseren wij publieke organisaties over de invloeden en gevolgen van digitalisering op de veranderende samenleving. Wij verbinden de werelden van technologie, beleid en bestuur in de publieke sector. Gedurende de 30 jaar van ons bestaan hebben we een fundamenteel begrip van technologie opgebouwd. We kennen de context van de publieke sector, hebben inzicht in besluitvorming en zijn experts in management van complexe programma’s en projecten. Onze kracht ligt in het stellen van diagnoses en in het geven van advies dat opdrachtgevers verder helpt. We zijn een informele organisatie met een platte structuur. Onze collega’s herken je aan hun teamspirit en professionaliteit.

Wil je weten hoe het is om bij PBLQ te werken?