Voor opdrachtgevers

Een frisse blik op informatiemanagement, beleid en uitvoering? De jonge informatieprofessional van PBLQ biedt u dat!

Vragen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden

Informatie, informatiemanagement, informatievoorziening en ICT zijn steeds belangrijker binnen het (semi) publieke domein. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en informatie kan op steeds meer manieren makkelijker worden gedeeld. Als onderdeel van de iOverheid of als partner weet u dit als geen ander. Hoe houdt u de ontwikkelingen bij? Hoe zorgt u voor steeds die frisse blik? Hoe blijft u wendbaar en speelt u in op de gevraagde veranderingen?

Vragen?

De jonge informatieprofessional helpt hierbij: door andere mensen te inspireren, de laatste kennis mee te nemen en de nieuwste ontwikkelingen voor u te duiden. In een project of programma leveren zij veranderkracht en een nieuw perspectief. 

Gun uzelf een jonge informatieprofessional van PBLQ

Onze jonge informatieprofessionals zijn academici met een aantal jaren werkervaring, die excelleren op het gebied van informatie, informatiemanagement en ICT. Zij zijn in staat om de verbinding te leggen tussen ICT, beleid en uitvoering. Zij brengen de laatste (wetenschappelijke) kennis mee, omdat zij binnen het traineeship de master Public Information Management volgen. De trainees worden in hun persoonlijke ontwikkeling intensief ondersteund door PBLQ en hebben een adviseur van PBLQ als mentor.

Jonge informatieprofessionals kunt u inzetten op verschillende posities: als projectsecretaris, adviseur, onderzoeker of beleidsmedewerker. Zij komen graag zes tot acht maanden uw organisatie versterken. Tijdens deze periode voeren zij voor u een opdracht of onderzoek uit of werken mee op een bepaald thema of klus. Zij bieden u een frisse blik, de laatste (wetenschappelijke) kennis en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het terrein van informatiemanagement. Dit delen ze graag met u en uw medewerkers.

  Waarom PBLQ?

  • Toonaangevend track record op het snijvlak van ICT, beleid en uitvoering.
  • Gebaseerd op de laatste (wetenschappelijke) kennis; masteropleiding in samenwerking met de Erasmus Universiteit.
  • Verbinden van best practices iOverheid binnen het (semi) publieke domein.
  • Betrokkenheid van ervaren PBLQ-adviseurs bij het traineeship.

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig geworden naar onze jonge informatieprofessionals en wat zij voor u kunnen doen?

  Neem contact op met één van onze Talentmanagers

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

  Aanmelden