Wietse de Graaf

Jonge Informatieprofessional

Wietse de Graaf

Jonge Informatieprofessional

06 81 47 04 31 06 81 47 04 31
Stuur mij een e-mail

Ik ben in november 2016 begonnen als jong informatieprofessional bij PBLQ. Tijdens mijn studie geschiedenis en eerdere werkervaring als databasemanager is mij duidelijk geworden hoe leuk en belangrijk ik het vind om tot de kern van een probleem te komen.

Ik geniet er enorm van om complexe en inefficiënte systemen of processen te ontdekken en tot een werkbaar advies te komen.

Uit grote hoeveelheden informatie wil ik altijd de kern halen; wat is er nu echt van belang en wat zijn de bijzaken? Toen ik tijdens mijn studie een bijbaan had als assistent informatiemanager, werd duidelijk welk werkveld mijn voorkeur heeft. Tel daar tot slot mijn fascinatie voor het publieke domein bij op en het werd al snel duidelijk dat ik bij PBLQ moest zijn. 

Technische trajecten

Ik kom het best tot mijn recht in technische (implementatie-)trajecten. Dankzij mijn analytische  en technisch inzicht ben ik goed in staat om digitale omgevingen te doorgronden. Met die informatie wordt een bestaande situatie verbeterd en neemt de efficiëntie toe.  Ik geniet er enorm van om complexe en inefficiënte systemen of processen te ontdekken en tot een werkbaar advies te komen.

Master of Public Information Management

Tijdens het traineeship volg ik de master Public Information Management.  Ik kijk uit naar de verschillende modules en vooral naar hoe ik die nieuwe kennis tijdens mijn opdrachten in de praktijk kan brengen. Om te mogen leren van enkele van de meest ervaren mensen uit het vakgebied is een enorm privilege waar ik gretig gebruik van zal maken!