Timo Bravo Rebolledo

Jonge Informatieprofessional

Timo Bravo Rebolledo

Jonge Informatieprofessional

06 39 48 93 33 06 39 48 93 33
Stuur mij een e-mail

Sinds januari 2017 ben ik in dienst bij PBLQ als Jonge Informatieprofessional. Een mooie uitdaging om te leren in de praktijk en deel te nemen aan de Master Public Information Management. Ik ben geïntrigeerd door het samenspel van mensen, beleid en processen en werk graag mee aan het verbeteren van de dienstverlening op diverse niveaus.

Als Jonge Informatieprofessional ben ik geïnteresseerd in het raakvlak waarop IT vraagstukken sociale en maatschappelijke veranderingen teweeg kan brengen en hoe de beleidsvorming hierop wordt afgestemd.

Ik heb een achtergrond in (internationale) volksgezondheid en ontwikkelingshulp. In de afgelopen jaren heb ik diverse ziekenhuizen begeleid bij het verkrijgen van accreditaties op nationale en internationale kwaliteitsnormen. Naast kwaliteitsvraagstukken in de gezondheidszorg heb ik ook een brede ervaring in het faciliteren van capaciteitstrainingen met betrekking tot betekenisvolle jongerenparticipatie en beleid beïnvloeding op internationaal niveau. Ik heb vanuit de NGO-kant in verschillende fora bijgedragen aan de totstandkoming van de Sustainable Development Goals (Duurzame Ontwikkelingsdoelen) van de Verenigde Naties en ook geparticipeerd in twee VN Commissions on Population and Development.

Als Jonge Informatieprofessional ben ik geïnteresseerd in het raakvlak waarop IT-vraagstukken sociale en maatschappelijke veranderingen teweeg kan brengen en hoe de beleidsvorming hierop wordt afgestemd. Het optimaal en betekenisvol gebruik maken van meetinstrumenten en indicatoren om te kunnen sturen op situaties of processen in de samenleving spreekt mij enorm aan. Daarnaast ligt mijn interesse ook bij Europese en internationale beleidsmakingsprocessen.

Ik zie mijn rol als verbinder bij PBLQ, als een mooie kans om mijn talenten optimaal in te zetten door met relevante belanghebbenden in de publieke sector betrokken te zijn bij diverse projecten. Ik zie dit dan ook als een springplank voor mijn verdere carrière als bruggenbouwer in dynamische omgevingen.