Raymond Groen

Adviseur

Raymond Groen

Adviseur

06 38 14 65 22 06 38 14 65 22
Stuur mij een e-mail

Hoe breng je vakmensen en specialisten met verschillende denkkaders samen in beweging om vorm te geven aan onze digitale samenleving? Als adviseur met ervaring in de publieke sector sta ik klaar om de vertaalslag te maken tussen verschillende disciplines én om mensen met elkaar te verbinden.

Constructieve dialoog

In mijn vorige functies als projectmedewerker, informatiespecialist en beleidsondersteuner vormde ik de brug tussen de werelden van technologie, beleid en uitvoering. Ik verdiep me graag in uiteenlopende onderwerpen en zorg zo steeds voor een constructieve dialoog tussen partijen met verschillende denkkaders over de inzet van informatietechnologie. Zo adviseerde ik docenten bij het inrichten van hun vakken in een nieuwe digitale leeromgeving, ontwikkelde ik informatieproducten voor Kamerleden over Europese wetsvoorstellen, en ondersteunde ik beleidsdirecties en uitvoeringsorganisaties bij het bepalen van een gezamenlijke positie over een Europees initiatief om centrale EU-informatiesystemen beter met elkaar te laten samenwerken.

Ik heb een flinke dosis energie die ik graag inzet om anderen te enthousiasmeren en samen resultaten te bereiken

Samenbrengen van mensen

Mijn kracht ligt in mijn gedreven, ondernemende en dienstverlenende instelling. Ik heb een flinke dosis energie die ik graag inzet om anderen te enthousiasmeren en samen resultaten te bereiken. Hoe doe ik dat? Ik zoek steeds de verbindende factor tussen mensen. Samen eten is daarvan een goed voorbeeld. Daarom kook ik graag en spoor ik mensen geregeld aan om samen te eten. Diezelfde werkwijze pas ik toe in mijn werk. Mijn collega´s omschrijven mij dan ook als iemand die gemakkelijk contact legt en oog heeft voor de sfeer. Door mijn aanpassingsvermogen ervaren anderen mij bovendien als betrokken en behulpzaam en zo creëer ik goodwill en draagvlak. Verder houd ik zicht op het speelveld waarin ik me begeef en let ik op gevoeligheden en belangen die spelen.

Vormgeven aan onze digitale samenleving

Bij PBLQ wil ik mensen in de publieke sector motiveren tot het realiseren van doelstellingen op basis van hun eigen ideeën en ambities. Dit doe ik omdat ik energie haal uit het helpen, adviseren en ondersteunen van anderen. Door actief en zonder oordeel te luisteren en aandacht te hebben voor mensen, beoog ik verschillende denkkaders te overbruggen en discussies over de inzet van informatietechnologie meer op gelijk niveau te trekken. Zo krijg je volgens mij verschillende vakmensen en specialisten samen in beweging om vorm te geven aan onze digitale samenleving. Mijn nieuwsgierige aard en brede belangstelling voor maatschappelijke vraagstukken komen hierbij goed van pas. Ik vind het leuk om voortdurend te blijven leren en mijn talenten steeds verder te ontwikkelen. Ik word dan ook erg blij van functies met een breed takenpakket in een dynamische werkomgeving met uiteenlopende stakeholders.