Michelle Klaverstijn

Jonge Informatieprofessional

Michelle Klaverstijn

Jonge Informatieprofessional

06 11 65 50 07 06 11 65 50 07
Stuur mij een e-mail

Technologische ontwikkelingen volgen zich in een rap tempo op en de impact op de maatschappij is groot. Ook is technologie niet meer weg te denken uit onze klant- en werkprocessen. Goede informatievoorziening ondersteunt deze processen, vertaalt informatiebehoeften en faciliteert medewerkers, klanten en burgers. Heldere communicatie is hierbij voor mij onmisbaar. Mensen verbinden, verwachtingen managen en relevante communicatie, altijd met de burger of gebruiker centraal: daar zet ik me graag voor in.

Mensen verbinden, verwachtingen managen en relevante communicatie, altijd met de burger of gebruiker centraal: daar zet ik me graag voor in.

European Studies en communicatie

Met mijn achtergrond in European Studies en communicatie heb ik een brede interesse in het publieke domein. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen de publieke sector en mijn communicatie- en projectvaardigheden verder ontwikkeld. Mensen en afdelingen verbinden doe ik graag en de belangen van verschillende stakeholders verlies ik niet uit het oog. Ik ben empathisch, constructief en leergierig en laat me niet snel uit het veld slaan.

Communicatie is een vak en gaat mij aan het hart. De afgelopen jaren heb ik me zowel adviserend als praktisch uitvoerend bezig gehouden met communicatie in verschillende organisaties. Hierin stond verbinding centraal en dat neem ik mee in mijn werkzaamheden als informatieprofessional.

Van onderwijs, online dienstverlening, sociale zekerheid en een internationale omgeving gaat mijn hart sneller kloppen. Daarnaast heb ik ook een sterke interesse in onderwerpen als archivering, de bibliotheek in een digitaal tijdperk, privacy en de bescherming van gegevens.

De burger centraal

Ik werkte voor het eerst bij een publieke werkgever tijdens mijn bachelor European Studies: een stage bij het Netherlands House for Education and Research in Brussel. Werk doen dat er toe doet en wat van maatschappelijk nut is, dat vind ik belangrijk. Zowel in een internationale omgeving, (Europese Commissie), als in een nationale omgeving (Universiteit Leiden en UWV). Het mooie aan werken in het publieke domein vind ik dat je, wat je ook doet, uiteindelijk altijd met elkaar bezig bent voor de burger, voor de klant. En daar zet ik me graag voor in.

Op dit moment werk ik als project management officer op de afdeling Stelseldiensten binnen Logius.