Marieke Duijndam

Jonge Informatieprofessional

Marieke Duijndam

Jonge Informatieprofessional

06 11 27 03 89 06 11 27 03 89
Stuur mij een e-mail

Sinds 1 november 2018 werk ik als jonge informatieprofessional bij PBLQ. Tijdens en na mijn studie pedagogische wetenschappen heb ik bij verschillende organisaties voor zorg- en hulpverlening gewerkt. Mijn interesse is toen steeds meer uitgegaan naar de ondersteunende processen van organisaties. Want nieuwe ontwikkelingen en technologische mogelijkheden roepen interessante vraagstukken op!

Yellow belt

Ik zet mij graag in voor een effectieve en efficiënte informatievoorziening van organisaties, waarbij het toevoegen van waarde voor de burgers/(eind)gebruikers centraal staat. De LEAN werkwijze spreekt mij dan ook aan en daarin heb ik de yellow belt behaald.

Ik zet mij graag in voor een effectieve en efficiënte informatievoorziening van organisaties

Datagedreven werken

Een van de onderwerpen waar mijn interesse naar uit gaat is datagedreven werken. Hoe kun je dit op een goede manier inzetten om maatschappelijke vraagstukken op te lossen? Daar zou ik de komende periode tijdens mijn traineeship graag ervaring mee willen opdoen. Daarbij werk ik graag planmatig, met een flexibele instelling, oog voor de praktijk en resultaatgericht.