Marieke Duijndam

Jonge Informatieprofessional

Marieke Duijndam

Jonge Informatieprofessional

070 376 36 36 070 376 36 36
Stuur mij een e-mail

Sinds 1 november 2018 werk ik als jonge informatieprofessional bij PBLQ. Ik ben een gedreven professional met 10 jaar werkervaring in de jeugdhulpverlening/ -bescherming, kinder- en jeugdpsychiatrie en 2 jaar binnen de zorgadministratie (DBC's) bij het Erasmus Medisch Centrum. Mijn interesse is toen steeds meer uitgegaan naar de ondersteunende processen van organisaties. Want nieuwe ontwikkelingen en technologische mogelijkheden roepen interessante vraagstukken op! Ik zet mij graag in voor een effectieve en efficiënte informatievoorziening van organisaties, waarbij het toevoegen van waarde voor de burgers/(eind)gebruikers centraal staat.

Yellow belt

Ik zet mij graag in voor een effectieve en efficiënte informatievoorziening van organisaties, waarbij het toevoegen van waarde voor de burgers/(eind)gebruikers centraal staat. De LEAN werkwijze spreekt mij dan ook aan en daarin heb ik de yellow belt behaald. Eveneens ben ik in het bezit van een Master Orthopedagogiek, Bachelor Pedagogische Wetenschappen & Maatschappelijk Werk. Sinds Januari 2019 ben ik gestart met een tweede master 'Public Information Management' (deeltijd).
 

Ik zet mij graag in voor een effectieve en efficiënte informatievoorziening van organisaties

Datagedreven werken

Een van de onderwerpen waar mijn interesse naar uit gaat is datagedreven werken. Hoe kun je dit op een goede manier inzetten om maatschappelijke vraagstukken op te lossen? Daar zou ik de komende periode tijdens mijn traineeship graag ervaring mee willen opdoen. Mijn werkwijze is planmatig, met een flexibele instelling, oog voor de praktijk en resultaatgericht.