Linde Mastwijk

Jonge Informatieprofessional

Linde Mastwijk

Jonge Informatieprofessional

Stuur mij een e-mail

Vanaf 1 februari 2017 ben ik werkzaam als informatiemanagement trainee bij PBLQ. Mijn interesse ligt in het samenbrengen van maatschappelijke problemen en IT uitdagingen. Ik ben ervan overtuigd dat door het samenbrengen van de juiste partijen er grote veranderingen in het publieke domein teweeg gebracht kunnen worden.

Met de huidige ontwikkelingen in de wereld zie ik hier voor de Nederlandse publieke sector grote uitdagingen in.

Mijn brede maatschappelijke interesse is ontstaan door het volgen van de opleidingen European Studies (Bachelor) en Crisis en Security Management (Master). Daarnaast hebben mijn werkervaringen bij Stichting de Binnenvest en Gemeente Dordrecht mij nog nieuwsgieriger gemaakt.

Werkervaring

Als projectmedewerker bij Stichting de Binnenvest heb ik in een dynamische omgeving gewerkt waar prioriteiten zich in een rap tempo afwisselden. Via projecten met een hoog afbreukrisico heb ik een blik kunnen werpen op het reilen en zeilen van een opvang voor dak- en thuislozen. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als junior projectmanager bij Gemeente Dordrecht. Hier heb ik ervaren hoe de publieke sector lokaal werkt, waar men tegenaan loopt, maar vooral hoe belangrijk het is om de juiste personen op de juiste plekken te zetten. Ik heb mij hier bezig gehouden met participatietrajecten, subsidie aanvragen, en het versterken van de samenwerking tussen verschillende interne sectoren. 

Veiligheid en privacy

Door mijn achtergrond als bestuurskundige ben ik zeer breed geïnteresseerd en inzetbaar in verschillende sectoren. Wat mij persoonlijk aanspreekt zijn vraagstukken op het gebied van veiligheid, privacy en informatiebeveiliging. Met de huidige ontwikkelingen in de wereld zie ik hier voor de Nederlandse publieke sector grote uitdagingen in. Door mijn achtergrond in crisis en veiligheidsmanagement heb ik daar een sterke theoretische achtergrond in.  

Verder over mij

Ik ben een enthousiast en ambitieus persoon die graag in projectverband werkt. Mijn persoonlijkheid is nieuwsgierig, proactief en gedreven. In projecten houd ik goed het overzicht, ben ik analytisch sterk en een verbinder. Ik draag graag met veel enthousiasme en gezelligheid bij aan de ontwikkelingen van een organisatie.