Laura Boekel

Adviseur

Laura Boekel

Adviseur

06 41 88 89 61 06 41 88 89 61
Stuur mij een e-mail

Mijn kracht is om overzicht te creëren waar dat ontbreekt. Dit doe ik door het samenbrengen en analyseren van informatie uit verschillende bronnen en het stellen van kritische vragen. Ook deins ik er niet voor terug om de techniek in te duiken. Op deze manier kom ik snel tot een heldere beschrijving van een proces of situatie.

Ervaring

Na het afronden van mijn masteropleiding in cognitieve neurowetenschappen heb ik bij verschillende semioverheidsorganisaties in binnen- en buitenland gewerkt, voornamelijk in een academische setting. Ik heb ervaring opgedaan met het ontwikkelen van digitale producten en diensten, het evalueren en verbeteren van werkprocessen en het organiseren van bijeenkomsten voor uiteenlopende doelgroepen. Ik vind het belangrijk om mijn kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Daarom werk ik sinds januari 2020 als adviseur bij PBLQ.

Mijn collega’s waarderen mijn analytische blik, mijn kritische vragen, het enthousiast meedenken en mijn heldere communicatie.

Interesses en voorkeuren

Ik voel me vooral thuis in de domeinen onderzoek, onderwijs en zorg, omdat beleid dat hier gemaakt wordt veel mensen raakt. Ik werk graag samen en haal veel voldoening uit een werkomgeving waarin ik als schakel kan fungeren tussen verschillende delen van een organisatie. In projecten ben ik de persoon die de voortgang bewaakt en werkprocessen kritisch evalueert. Waar nodig doe ik voorstellen om processen te verbeteren. Hierbij komen mijn creativiteit en oplossingsgericht denken goed van pas. Mijn collega’s waarderen mijn analytische blik, mijn kritische vragen, het enthousiast meedenken en mijn heldere communicatie.

Ambitie

Ik kijk ernaar uit om me verder te ontwikkelen als adviseur in een politiek-bestuurlijke omgeving. Dit doe ik door projecten uit te voeren waarin beleid, ICT en uitvoering samenkomen, door samen te werken met collega’s binnen en buiten PBLQ en door het volgen van trainingen en cursussen. Door het vervullen van diverse rollen bij verschillende organisaties hoop ik de komende jaren veel ervaring op te doen als adviseur in de publieke sector.