Kübra Kul-Özbasi

Jonge Informatieprofessional

Kübra Kul-Özbasi

Jonge Informatieprofessional

06 34 82 93 02 06 34 82 93 02
Stuur mij een e-mail

Gedrevenheid en passie haal ik uit omgevingen die veelzijdig, uitdagend, leerzaam en betekenisvol zijn. En een van de punten die ik belangrijk vind bij potentiele uitdagingen is zingeving. In mijn werk wil ik graag een bijdrage leveren aan maatschappelijke kwesties. Dit zoek ik op het snijvlak van bestuur en ICT. Als Jonge Informatieprofessional kijk ik ernaar uit om een positieve bijdrage te leveren aan maatschappelijke vraagstukken.

Mijn ambitie ligt in het verbinden van mensen en het tackelen van complexe vraagstukken

Op 1 november 2018 ben ik gestart als Jonge Informatieprofessional bij PBLQ. Door het voltooien van een double degree en masters in International Management met minor in European Policy & Law is mijn interesse in bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken ontstaan. Nu het internet een cruciale rol speelt in ons dagelijks handelen en de vraag naar een betrouwbare digitale plaats toe neemt is mijn interesse en nieuwsgierigheid verder toegenomen en aangespoord tot actie: wat zou ik hierin kunnen betekenen?

Belang van communicatie

Na mijn studies ben ik als projectmanager gaan werken bij een full service internet bureau. Hier ben ik verantwoordelijk geweest voor het coördineren en begeleiden van eBusiness projecten van A tot Z. Ook ben ik nauw betrokken geweest bij de implementatie van de AVG bij de klanten, zodat zij werden voorzien van juiste informatie en aanpassingen in hun applicatie om AVG-proof te worden. In deze rol heb ik geleerd dat communicatie, managen van verwachtingen en oplossingsgericht werken de sleutel zijn tot een duurzame relatie en succesvol project.

Onderzoeken en adviesopdrachten op het gebied van informatiemanagement, online dienstverlening, digitale overheid en gebruiker centraal hebben in het bijzonder mijn interesse.

Take aways

Mijn ambitie ligt in het verbinden van mensen, het tackelen van complexe vraagstukken en het geven van waardevolle adviezen om zo progressie te boeken. Ik ben leergierig en haal energie uit nieuwe ontwikkelingen. Ik heb een brede interesse in ministeries en uitvoeringsorganisaties. Onderzoeken en adviesopdrachten op het gebied van informatiemanagement, online dienstverlening, digitale overheid en gebruiker centraal hebben in het bijzonder mijn interesse.