Kiki de Bondt

Jonge Informatieprofessional

Kiki de Bondt

Jonge Informatieprofessional

06 55 54 29 98 06 55 54 29 98
Stuur mij een e-mail

Als jonge informatieprofessional bij PBLQ wil ik graag ervaring opdoen bij diverse organisaties. Ik heb affiniteit met innovatie, informatiebeveiliging en privacy, maar door mijn brede interesses word ik ook makkelijk enthousiast voor andere onderwerpen. Graag creëer ik verbindingen tussen projecten en zoek ik samen naar creatieve oplossingen voor vraagstukken.

ICT in de publieke sector

Mijn eerste kennismaking met de publieke sector was bij Stichting Plusgroep; een initiatief om met inzet van vrijwilligers en/of professionele zorgverleners het aantal vroegtijdig schoolverlaters terug te dringen. Vanuit deze werkzaamheden ben ik bij Stichting Kennisnet gaan werken, waar ik voor het eerst op professioneel gebied met ICT in aanraking kwam. Hier heb ik de kans gehad om mij in diverse ICT-onderwerpen te verdiepen en om kennis op te doen rondom de (bestuurs)organisatie en het beleid binnen scholen. Het traineeship van PBLQ is voor mij de ideale kans om mezelf verder te ontwikkelen binnen deze thema’s voor de publieke sector.

Binnen opdrachten ontvang ik graag een mate van eigen verantwoordelijkheid, waarin communicatie, transparantie en betrouwbaarheid voor mij belangrijke uitgangspunten zijn

Verbinder met brede interesses

Vanuit de basis ben ik een generalist, maar altijd met een inhoudelijke focus. Ik ben snel enthousiast voor onderwerpen en vind het dan ook een uitdaging om mijzelf regelmatig nieuwe onderwerpen eigen te maken. Ik heb affiniteit met innovatie, zowel de mogelijkheden van vernieuwende technologieën, als innovatie in processen en aanpak. Een ander onderwerp waarvoor ik enthousiast geworden ben is informatiebeveiliging en privacy. Binnen Kennisnet heb ik de diversiteit binnen deze thema’s ontdekt en heb ik mij onder andere verdiept in cybersecurity en manieren om de bewustwording hiervan bij medewerkers te vergroten.

Ik ben altijd op zoek naar verbindingen tussen verschillende projecten, waarbij ik efficiëntie en samenwerking nastreef. In mijn werkzaamheden vind ik het prettig om te kunnen schakelen. Binnen opdrachten ontvang ik graag een mate van eigen verantwoordelijkheid, waarin communicatie, transparantie en betrouwbaarheid voor mij belangrijke uitgangspunten zijn.