Juliette Mies

Adviseur

Juliette Mies

Adviseur

06 43 25 60 99 06 43 25 60 99
Stuur mij een e-mail

Ik gebruik mijn ervaring met IT en achtergrond in organisatiewetenschappen om organisaties te adviseren en ondersteunen. Met mijn sociale kwaliteiten, kennis en ervaring en veel enthousiasme wil ik het verschil maken in digitalisering- en informatiseringsprojecten in het publieke domein. Informatie wordt steeds belangrijker, een verandering met impact op organisaties en op mensen. Hoe mensen omgaan met veranderingen binnen organisaties vind ik heel interessant.

Met mijn sociale kwaliteiten, kennis en ervaring en veel enthousiasme wil ik het verschil maken in digitalisering- en informatiseringsprojecten in de publieke sector.

In vorige functies was ik de verbinder met IT. Bij de Universiteit van Amsterdam was ik betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw softwaresysteem voor de onderwijsvoorbereiding. Ik kon mijn creativiteit kwijt in het vinden van de beste oplossingen voor diverse partijen zoals onderwijsdirecteuren, studieadviseurs, roosteraars en vakcoördinatoren. Als projectmanager vond ik het stellen én behalen van doelen erg leuk.

Ik ben onderzoekend, veelzijdig, kan mij gemakkelijk aanpassen en ben vindingrijk in het oplossen van moeilijke en theoretische problemen. Binnen een team ben ik het ondernemende en resultaatgerichte teamlid dat mogelijkheden ziet en kansen aanpakt. Mijn kwaliteit is om een activerende en verbindende factor te zijn. Ik krijg energie van sociaal contact, daarnaast ben ik gek op reizen en sport ik graag en veel. Ik word blij van projecten en functies met diverse stakeholders in veranderende organisaties.