Jasper van Dam

Jonge Informatieprofessional

Jasper van Dam

Jonge Informatieprofessional

06 23 00 13 20 06 23 00 13 20
Stuur mij een e-mail

De combinatie tussen de dynamische wereld van IT en een politiek-bestuurlijke omgeving gaf de doorslag om per maart 2017 aan de slag te gaan bij PBLQ.

Een steentje bijdragen

Technologie zal in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen in het leven van mensen. Voor de overheid de taak hierin mee te gaan en relevant en toegankelijk te blijven. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij. Naast opdrachten op het gebied van informatiemanagement volg ik twee jaar lang de Master of Public Information Management.
 

Een commerciële bestuurskundige 

Ervaring deed ik in het verleden op bij een informatiebeveiligingsafdeling van een grote bank. Hier vormde ik de brug tussen beheerders en de eindgebruikers. Verder heb ik veel sales-ervaring opgedaan bij grote telecomproviders. De keuze voor de publieke sector klinkt nu onverwacht, maar is dat niet geheel. Ik studeerde Bestuurskunde in Leiden en volgde daarna de master "Crisis and Security Management". Vanuit deze mix van ervaringen is mijn interesse voor thema’s als cybersecurity, privacy en digitalisering steeds verder gegroeid.  

Jasper van Dam  -  Jonge Informatieprofessional

De reden waarom ik juist in de publieke sector op mijn plek ben, is mijn voorkeur om compromis te zoeken (en vinden), zodat ieders belang vertegenwoordigd is.

Nieuwsgierige compromis-zoeker

Door mijn betrokken en enthousiaste houding weet ik snel de verbinding tussen mensen te leggen. Ik ben erg open en nieuwsgierig, juist het uitvoeren van opdrachten in diverse domeinen houdt het werk voor mij afwisselend en uitdagend. De reden waarom ik juist in de publieke sector op mijn plek ben is mijn voorkeur om compromis te zoeken (en vinden) zodat ieders belang vertegenwoordigd is.