Ilse de Jonge

Jonge Informatieprofessional

Ilse de Jonge

Jonge Informatieprofessional

06 24 92 98 11 06 24 92 98 11
Stuur mij een e-mail

De meeste vraagstukken beginnen met onbegrip tussen mensen. Aandachtig luisteren en ieders belang in kaart brengen is dan de eerste stap, maar ook het managen van verwachtingen, wat kan wel en wat kan niet. In grote lijnen is dat waar ik voor sta; heldere en duidelijke communicatie met respect voor ieders belang.

Ik ben nieuwsgierig van aard en ga een uitdaging niet snel uit de weg, want voor ieder probleem is er wel een oplossing.

Na mijn studie Internationaal publiekrecht heb ik in verschillende functies binnen de Rijksoverheid gewerkt. Ik ben nieuwsgierig van aard en ga een uitdaging niet snel uit de weg, want voor ieder probleem is er wel een oplossing. Ik ben niet alleen analytisch sterk maar ook sociaal, energiek, enthousiast en leergierig.

Naast het leveren van een bijdrage aan diverse beleidsterreinen, van ontwikkelingssamenwerking tot Middelbaar Beroepsonderwijs, heb ik bij de Nationale Ombudsman kennis gemaakt met conflicthantering, mediation en gesprekstechnieken. Alles bij elkaar de ideale mix aan ervaring om goed en vakkundig de brug te kunnen slaan tussen mensen, processen en tussen beleid en uitvoering.

In Internationaal (VN) verband werd ik een echte netwerker genoemd en die manier van werken heb ik later ook op nationaal niveau weten in te zetten. Ik ben gewend om met verschillende belangen om te gaan om daar een voor iedereen werkbare oplossing in te kunnen vinden.

Ik ben organisatorisch sterk en creatief. Ik kan goed meedenken en ik vind het leuk om samen met betrokken partijen te bezien wat er nodig is om snel resultaat te kunnen behalen. Van een grondige analyse of een gedegen plan van aanpak tot de coördinatie van een breed gedragen rapport of de organisatie van een event.