Denise Nettenbreijer

Jonge Informatieprofessional

Denise Nettenbreijer

Jonge Informatieprofessional

070 - 376 36 36 070 - 376 36 36
Stuur mij een e-mail

De ontwikkelingen gaan razendsnel, waarbij de wereld steeds meer online plaats vindt. We moeten er op kunnen vertrouwen dat er verantwoordelijk en veilig met deze ontwikkelingen en alle gegevens omgegaan wordt. Deze ontwikkelingen en het veilige gebruiksgevoel daaraan wil ik graag een bijdrage leveren.

Ik zie het als een uitdaging om gebruiksvriendelijkheid, wetgeving en veiligheid samen te brengen

Achtergrond

Mijn start met de publieke sector was de studie bestuurskunde in Rotterdam. Door mijn achtergrond als bedrijfs-en bestuurskundige ben ik zeer breed geïnteresseerd en inzetbaar in verschillende sectoren. Onbewust was ik tijdens mijn werkzaamheden al bezig met verandervraagstukken met betrekking tot informatiemanagement. Door mijn nieuwsgierige en verantwoordelijke houding verzamelde ik informatie om zo mijn collega’s te motiveren en mee te laten bewegen met de nieuwe ICT-veranderingen.

Mijn interesse ligt onder andere in de tevredenheid van de interne en externe gebruikers. Ik leg graag de verbinding tussen verschillende partijen die bij ICT-projecten aanwezig zijn. Ik heb ervaring met verschillende projecten waar tevredenheid van de gebruiker voorop staat. Ik heb geleerd hoe belangrijk de verbinding tussen mens, organisatie en de buitenwereld is om vernieuwing te kunnen realiseren. Dit geldt zeker ook voor ICT-vraagstukken die op het eerste oog misschien technisch lijken, maar waarbij het menselijke en organisatorische aspect minstens zo belangrijk is.

De rode draad

De rode draad in mijn carrière en opleiding is vooral mijn generalistische invalshoek. Waar mijn opleidingen bedrijfskunde en bestuurskunde breed uit elkaar lijken te liggen, liggen ze in de praktijk toch dichtbij elkaar. Mijn werkervaring is daarnaast ook zeer divers. Naast ervaring in commerciële functies heb ik ook gewerkt in de financiële wereld. In al deze werelden heb ik veel geleerd en dusdanige interesse gewekt. Nieuwe dingen ontdekken en leren passen bij mijn nieuwsgierige karakter.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers kunnen in mij een vrolijke en proactieve medewerker verwachten. Ik heb sterke analytische en communicatie vaardigheden en werk ik graag samen in een team. Van mijn collega’s heb ik mogen vernemen dat ik ondernemend, kritisch en procesmatig ben. Ik ken mijn verantwoordelijkheden en ga hier dan ook volledig voor. Ik zie het als een uitdaging om gebruiksvriendelijkheid, wetgeving en veiligheid samen te brengen. Wat mij persoonlijk aanspreekt zijn daarom vraagstukken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, privacy en informatiebeveiliging.

Het geeft mij energie en voldoening om samen een beter resultaat te behalen; want samen komen we tot de beste oplossingen.