Sui-Ai Chen

Jonge Informatieprofessional

Sui-Ai Chen

Jonge Informatieprofessional

06 49 97 98 46 06 49 97 98 46
Stuur mij een e-mail

Steeds nieuwere ICT-, data- en informatieontwikkelingen maken een impact in de samenleving. De publieke sector springt hierop in door constant op zoek te zijn naar digitale verbeteringen en samenwerkingen om de gemeenschap beter van dienst te zijn. Dit is wat mij aantrekt en waar ik mijn steentje aan wil bijdragen.

Interesses en voorkeuren

Via mijn bachelor Nieuwe Media kreeg ik een affiniteit voor thema’s als innovatie, nieuwe digitale ontwikkelingen en de impact ervan op de samenleving. Echter heb ik brede interesses en sta ik open voor het hele brede spectrum van informatiemanagement. Zo hebben ook vraagstukken gerelateerd aan privacy en informatiebeveiliging mijn aandacht. Opdrachtgevers kunnen een enthousiaste en analytische houding van mij verwachten. Ik ben nieuwsgierig, houd goed het overzicht en duik graag in nieuwe inhoudelijke uitdagingen. Ook vind ik een open werkhouding en goede samenwerking belangrijk om tot positieve resultaten te komen.

In teamverband ben ik een strategische bemiddelaar en zorg ik dat de deadlines worden gehaald.

Ervaring

Mijn achtergrond ligt in de media. Ik heb ervaring met nieuws, data en coördinatie. Voorheen werkte ik o.a. bij een nieuwsbureau in de constant innoverende energiesector en de professionele e-learning industrie waarbij ik het gewend was om lastige materie snel te doorgronden. Als gevolg heb ik oog voor verschillende belangen, weet ik de juiste vragen te stellen en ben ik goed met analyses. In teamverband ben ik een strategische bemiddelaar en zorg ik dat de deadlines worden gehaald.

Mijn reeds opgedane kennis en ervaring wil ik goed benutten als Jonge Informatieprofessional bij PBLQ. Bij dit traject combineer ik werken in informatiemanagement met de tweejarige master Public Information Management.