Geïnteresseerd in ons advanced traineeship? Kom naar de Inhousedag!

donderdag 5 september 2019

Vragen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden

Ben jij een afgestudeerde academicus met minimaal twee jaar werkervaring en vind jij thema's zoals privacy, datalekken en andere vraagstukken rondom informatiemanagement interessant? Dan hebben wij een uitdagend traineeship gespecialiseerd in informatiemanagement voor jou!

Vragen?

Kom kennismaken met ons!

Gedurende de werving en selectie voor ons advanced traineeship willen we jou de gelegenheid geven om ons te leren kennen. Dat kan op onze Inhousedag op donderdag 5 september 16.30 uur tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur). We starten met een actuele case om je een beter beeld te geven van de vraagstukken die je tegenkomt op het gebied van informatiemanagement. Ook zijn onze huidige jonge informatieprofessionals, adviseurs en talentmanagers aanwezig, zodat ze al je vragen kunnen beantwoorden.

Hoe ziet het advanced traineeship eruit?

  • Gedurende twee jaar werk je in periodes van 6 tot 8 maanden vier dagen per week bij verschillende (publieke en semipublieke) opdrachtgevers. Denk aan ministeries, gemeenten maar ook aan uitvoeringsorganisaties en onderwijs- en zorginstellingen;
  • Bij deze opdrachten ga je aan de slag als projectmedewerker, adviseur, projectleider of onderzoeker;
  • Je leert hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden. Bij ons doe je vaardigheden en kennis op over de ingrijpende veranderingen die grote ICT-projecten met zich meebrengen; Aan het eind van het traineeship kun je je met recht “verbinder in de informatiesamenleving” noemen;
  • Behalve je opdrachten volg je één dag in de week de Master of Public Information Management (MPIM). Deze NVAO geaccrediteerde Masteropleiding is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • Naast het werken en de opleiding doorloop je een stevig persoonlijk ontwikkeltraject bestaande uit competentiedagen, mentoring en intervisie.
Kiki de Bondt  -  Jonge Informatieprofessional

Op de inhousedag krijg je een goed beeld van het vak informatiemanagement, maar vooral ook van de mensen van PBLQ en, wie weet, je toekomstige medetrainees.

Kura Kinfe  -  Jonge Informatieprofessional

Met veel plezier raakte ik tijdens de inhousedag overtuigd door het open karakter van PBLQ en de drijfveren van haar professionals!

Aan de slag als jonge informatieprofessional?

Je kunt aan het advanced traineeship deelnemen als je over minimaal twee jaar werkervaring beschikt en een academische master hebt afgerond. Je hoeft geen achtergrond in IT te hebben, maar wel interesse in informatiemanagement en nieuwe technologieën. Daarnaast heb je affiniteit met de publieke sector.

Aanmelden voor de Inhousedag of gelijk solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het traineeship, voldoe je aan de criteria en wil je PBLQ beter leren kennen? Meld je dan aan voor onze inhousedag op donderdag 5 september 2019 via het aanmeldformulier. De werving voor de 2020 lichting is al gestart dus je kunt ook direct solliciteren. 

Meld je hier aan en kom naar de Inhousedag op 5 september 2019

Wie is PBLQ?

We zijn hét onafhankelijke adviesbureau voor de publieke sector. Met ongeveer 100 collega’s helpen wij publieke organisaties om te gaan met de veranderende samenleving door digitalisering. Anderzijds helpen wij deze organisaties om te digitaliseren. Wij verbinden de werelden van technologie, beleid en bestuur in de publieke sector. Dat doen we inmiddels 30 jaar en we worden door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd als specialist op dat gebied. Wij hebben een platte organisatiestructuur en worden herkend aan onze teamspirit en professionaliteit. Je komt in dienst als jonge informatieprofessional. In die rol leer je hoe complexe organisaties en informatiseringsprojecten gemanaged kunnen worden.

Direct sollicteren kan ook!

De werving voor de 2020 lichting is al gestart dus je kunt ook direct solliciteren.

Solliciteer direct

Waarom koos Marnix voor het Traineeship van PBLQ?

Op het moment dat je deze video bekijkt, ontvangt YouTube informatie over jou. Lees hier onze privacyverklaring.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden