En dan is het zo ver.....

Graduation day

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden

15 maart 2018: hier heeft iedereen twee jaar lang naar toegewerkt. De afronding van twee jaar hard werken op opdrachten, maar vooral ook het afronden van een intensieve studie. Onze Jonge Informatieprofessionals behalen vandaag hun (2e) Mastertitel met de Master of Public Information Management.

‘s Ochtends staan veel gezichten toch een beetje gespannen. De scripties moeten nog wel verdedigd worden ten overstaan van de begeleiders, familie en soms ook opdrachtgevers. Maar als dat er eenmaal op zit, is het feest! Dertien zichtbaar opgeluchte Informatieprofessionals (en jonge mag er nu echt wel af!) nemen hun bul stralend in ontvangst, met lovende woorden van de Academic Board en met in het publiek trotse familieleden, geliefden, opdrachtgevers en collega’s. Ook daar opluchting, want zo’n intensief traject vraagt ook het nodige van de privé omgeving. Eindelijk weer tijd!

Best student award

Anne van de Geijn ontvangt als kers op de taart de `Best Student Award`, voor de Jonge Informatieprofessional met de hoogste studieresultaten. Het lag dit jaar erg dicht op elkaar, de scriptie gaf uiteindelijk de doorslag. 

Na de traditionele “hoedjesfoto” is het tijd voor de officiële afsluiting van het traineeship. Een terugblik op 2 jaar van ontwikkeling en vooral ook van nieuwe vriendschappen voor het leven. Want vriendschap is wat deze lichting zeker kenmerkt. Sarah Kanneworf vertelt als opdrachtgever waarom SSC-Campus zo graag Jonge Informatieprofessionals inzet. De frisse blik die ze hebben, en de kennis die ze de organisatie inbrengen is erg waardevol voor SSC-Campus. Jet van Gaalen spreekt iedereen individueel toe met warme woorden. Als programmamanager is zij twee jaar lang betrokken geweest bij de groep. En last but zeker not least: het laatste woord is aan de Jonge Informatieprofessionals met hun eigen terugblik op de afgelopen twee jaar.

De Nederlandse overheid is weer veertien talenten op het gebied van Beleid, uitvoering en ICT rijker. Zij brengen kennis en vaardigheden die hard nodig zijn om de informatiesamenleving te versterken. Dat ze gewild zijn op de arbeidsmarkt is zeker: iedereen verlaat het traineeship met een mooie baan (of met die droomreis in het verschiet). Onder andere het UWV, het Nationaal Archief, de Ministeries van SZW en Buitenlandse Zaken kunnen zich verheugen op deze kanjers!

Graduation Day

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden