Trainee ervaringen

Vragen?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden

Vragen?

Wie kunnen nu beter vertellen hoe het is om een traineeship bij PBLQ te volgen dan onze eigen trainees? Je kunt hier regelmatig lezen over de ervaringen van onze Jonge Informatieprofessionals.  

Waarom koos Marnix voor het traineeship?

Jonge Informatieprofessionals op studiereis naar uniek innovatieklimaat

Studiereis Israel

Een groep van veertien Jonge Informatieprofessionals en zes adviseurs vertrokken voor een studiereis naar Israël. Zij verbleven in Tel Aviv, van waaruit zij diverse plaatsen en organisaties bezochten. De focus van deze studiereis lag op de thema’s cybersecurity en innovatie. Israël, ook wel ‘’the Start-up Nation’’ genoemd, staat internationaal bekend om zijn innovatievermogen. Daarnaast is Israël toonaangevend op het gebied van cybersecurity-technologieën en -ontwikkelingen. Belangrijke onderwerpen die ook bij veel van onze opdrachtgevers een grote rol spelen. 

Hoe heeft Emma het Informatiemanagement Traineeship van PBLQ ervaren?

Voorsprong op je carrière

Richard van Schaik en Sandra Taal

Volgens jonge informatieprofessionals Sandra Taal en Richard van Schaik staan we aan de wieg van een omslag in de informatiesamenleving: "Eén waarin de digitale wereld een nog prominentere rol krijgt." Een gesprek over nieuwe mogelijkheden en toekomstdromen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden