Trainee ervaringen

Vragen?

Jet van Gaalen

Manager Traineeship

06 22 51 06 54 06 22 51 06 54
Stuur mij een e-mail

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden

Vragen?

Jet van Gaalen

Manager Traineeship

06 22 51 06 54 06 22 51 06 54
Stuur mij een e-mail

Wie kunnen nu beter vertellen hoe het is om een traineeship bij PBLQ te volgen dan onze eigen trainees? Je kunt hier regelmatig lezen over de ervaringen van onze Jonge Informatieprofessionals.  

Voorsprong op je carrière

Richard van Schaik en Sandra Taal

Volgens jonge informatieprofessionals Sandra Taal en Richard van Schaik staan we aan de wieg van een omslag in de informatiesamenleving: "Eén waarin de digitale wereld een nog prominentere rol krijgt." Een gesprek over nieuwe mogelijkheden en toekomstdromen.

Hoe heeft Emma het Informatiemanagement Traineeship van PBLQ ervaren?

Mijn wensen en interesse lijstje

Foto Irene van Holst

Een jaar geleden had ik mij niet kunnen voorstellen dat ik nu aan de start zou staan van een nieuwe carrière op het gebied van informatiemanagement als jonge informatieprofessional bij PBLQ. 

Na het behalen van mijn bachelor en master notarieel recht aan de Universiteit Leiden ben ik aan de slag gegaan als kandidaat-notaris op het gebied van ondernemingsrecht. Na verloop van tijd merkte ik dat mijn hart niet lag in het notariaat en ben ik op zoek gegaan naar een volgende uitdaging.

 

Verliefd op Den Haag en geboeid door de overheid

Ilse de Jonge | PBLQ

Dit is Ilse. Enthousiast, gedreven, soms een beetje druk maar tegelijkertijd serieus, leergierig, breed geïnteresseerd en vooral heel erg nieuwsgierig. Verliefd op Den Haag en geboeid door de overheid. De relatie tussen overheid en burger en de invloed van digitalisering op de samenleving is wat haar bij PBLQ heeft gebracht. Hier schreef ze elke twee weken over iets wat ze had meemaakt in haar dagelijks leven als jonge informatieprofessional en tijdens haar opleiding. Over de invloed van digitalisering, het nieuws en de wereld om haar heen, maar ook over haar collega's, ambtenaren, borrelen op het plein en vergaderingen op maandagochtend.

Jonge Informatieprofessionals op studiereis naar uniek innovatieklimaat

Eind april vertrok een groep van veertien Jonge Informatieprofessionals en zes adviseurs voor een studiereis naar Israël. Lees hier hun ervaringen en bekijk de infographic over deze reis.

Lees verder

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden