PBLQ goes New York

Volg onze jonge informatieprofessionals tijdens hun studiereis

Gepubliceerd op

Vragen?

Jos van der Bij

Jonge Informatieprofessional

06 49 10 52 20 06 49 10 52 20
Stuur mij een e-mail

PBLQ gaat naar New York! Na twee eerdere geslaagde studiereizen (naar Estland en Tel Aviv) gaan de jonge informatieprofessionals deze keer naar the Big Apple om daar verschillende bedrijven en overheidsorganisaties te bezoeken en zich onder te dompelen in innovatie- en informatievraagstukken.

Vragen?

Jos van der Bij

Jonge Informatieprofessional

06 49 10 52 20 06 49 10 52 20
Stuur mij een e-mail

De studiereis is door de jonge informatieprofessionals zelf georganiseerd, als aanvulling op hun Master Public Information Management. Een aantal adviseurs van PBLQ is uitgenodigd met hen mee te gaan.

Digitale inclusie en innovatie

Studiereis New York

De focus van de studiereis ligt op digitale inclusie en innovatie. Dinsdagavond 28 mei trappen ze het programma officieel af. De dagen daarna wordt het vroeg opstaan om alle hoeken van Manhattan op te zoeken. Zo staan er bezoeken gepland aan UN Women en Unicef, maar ook aan de Port Authority, New York Courts en de New York Public Library. Ook bezoeken ze het Department for the Aging, maar ook private organisaties als Microsoft en Arcadis.

Een mooie mix aan organisaties die ons veel gaan vertellen over digitale inclusie en innovatieve ontwikkelingen. De vrijdag wordt afgesloten met diverse sprekers op het Nederlands Consulaat.

Volg #PBLQgoesNYC

Tijdens de studiereis en daarna houden we u graag op de hoogte van alle ervaringen. Via onze social media kanalen: Instagram en Twitter kunt u ons volgen via de hashtag: #PBLQgoesNYC!

Wilt u meer weten over de opgedane kennis en inzichten tijdens de studiereis? Neem dan gerust contact met ons op voor een presentatie over de bevindingen!