Alumni themadiner

´Onze digitale IK´

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden

Donderdagavond 14 maart jl. organiseerde het alumnibestuur in samenwerking met PBLQ een alumni themadiner, met als thema ´Onze digitale IK´. Een nieuw concept, waarbij we in Proeflokaal Sijgje onder het genot van hapje en een drankje met elkaar over digitale identiteiten spraken.

Alumni bestuur wordt uitgedaagd

Bovenop de inhoud werd er ook volop bijgepraat met elkaar. Het was heel leuk om te zien dat er uit veel verschillende lichtingen zoveel mensen waren gekomen, met HTTP-11 als beste vertegenwoordigd! Henk de Jong, algemeen directeur van PBLQ, sprak het alumninetwerk ook nog kort toe en daagde daarbij het alumnibestuur uit later dit jaar een groots evenement te organiseren voor alle 260 alumni van de MPIM. Het hoe, wat en wanneer komen we nog op terug, maar het alumnibestuur neemt deze uitdaging graag aan!

De wereld van digitale identiteiten

alumni MPIM

Tussen de gerechten door nam alumnus Wouter Welling, coördinerend beleidsmedewerker bij BZK, ons mee in zijn wereld van digitale identiteiten. Hij sloot zijn verhaal af met een paar prikkelende stellingen rondom dit thema, en als ware MPIM´ers werd daar goed over door gediscussieerd. Tussen de bedrijven door werd ook het "digitale identiteit ganzenbord" gespeeld, een initiatief van Waag in samenwerking met het Ministerie van BZK en de VNG.

Het was een geslaagde avond! De volgende alumni-activiteit is de Alumni Zomer BBQ die we dit jaar op vrijdag 28 juni 2019 organiseren. Zorg dat je erbij bent!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden