Ons alumninetwerk

Het PBLQ informatiemanagement traineeship bestaat sinds 2000. Vele lichtingen trainees stroomden de afgelopen jaren uit naar mooie banen binnen de publieke -en private sector. Om deze lichtingen en alumni met elkaar in verbinding te houden, organiseert het alumnibestuur samen met PBLQ regelmatig activiteiten voor onze alumni en huidige jonge informatieprofessionals.

Het alumnibestuur

Het alumnibestuur bestaat sinds juni 2019 uit Marieke Schenk (voorzitter), Dirk van Brederode, Femke Kok, Laurie Grasmeijer en Antoinette Schoehuizen. 

Het alumnibestuur
vlnr: Laurie, Hugo, Dirk, Antoinette, Marieke en Femke

Het alumnibestuur haalt veel plezier uit het organiseren van bijvoorbeeld borrels en andere activiteiten, zoals mooie discussieavonden die de alumni weer een klein beetje terugvoeren naar die mooie vrijdagen in de collegebanken. Ook bieden de activiteiten de gelegenheid om lekker samen te 'nerden' over technologie, digitalisering en de overheid of om af en toe weer eens bij te praten over het wel en wee van carrière en privéleven!

Contact?

Heb je een suggestie voor een leuke activiteit of zoek je contact met het alumnibestuur over andere zaken, stuur dan gerust een e-mail, wij blijven graag met jou in verbinding!