Met kennis van gedrag beleid maken

Voortdurend probeert de overheid het gedrag van mensen te beïnvloeden. Veel gedrag is echter onbewust. Beïnvloeden is mogelijk, maar daarvoor heeft u kennis nodig van hoe gedrag tot stand komt en van de werking van het brein. 

lees meer

Projectmanagement voor ondersteuners

14266258 (D).jpg

Meer inzicht krijgen in de methode, de aanpak, en het werken in projecten vanuit uw rol als ondersteuner? Volg dan de training projectmanagement voor ondersteuners. Leer uw rol kennen en raak vertrouwd met de instrumenten die u als ondersteuner inzet bij het faseren, plannen, beheersen en evalueren van projecten.

lees meer

Verbindersopleiding informatiemanagement

27328192 (G).jpg

Na het volgen van de verbindersopleiding informatiemanagement binnen de publieke sector spreekt u de taal van bestuurders, de uitvoering, ICT'ers, leveranciers en ketenpartners. U bent een 'Verbinder' en in staat om deze verschillende partijen bij elkaar te brengen. 

lees meer

Nieuws

Patty Heemskerk- van Holtz in directie PBLQ

12 juli 2016

Drs. P.R.B. (Patty) Heemskerk- van Holtz is als Directeur Advies toegetreden tot de directie van PBLQ. Samen met Philip Hennemann vormt zij nu de directie van adviesbureau PBLQ. Hennemann is sinds...

lees meer

10 lessen bij sociale calamiteiten met maatschappelijke onrust

21 juni 2016

Maatschappelijke onrust is een emotie in de samenleving die kan ontstaan na een gebeurtenis of incident. De oorzaak is vaak een fysieke calamiteit (denk aan een brand met veel gevolgen), maar de...

lees meer

Meld u aan voor onze nieuwsbrief