Leergang project-, proces- en programmamanagement

PBLQ Peter Castenmiller

Leiding geven aan projecten of programma's? Dat is echt een vak! Bent u op zoek naar een stevig fundament in de theorie van projectmanagement, procesmanagement en programmamanagement en wilt u inzicht krijgen in uw eigen leiderschapskwaliteiten als project- of programmanager? Dan is deze leergang iets voor u.

lees meer

Overtuigende beleids- en adviesteksten schrijven

14266258 (D).jpg

Een effectieve beleidstekst of adviestekst schrijven is vaak een pittige klus. U moet informatie verzamelen, selecteren op relevantie en daarna een goed gestructureerde, overtuigende tekst zien te schrijven. Hoe kunt u dit schrijfproces nu het best aanpakken? In deze training ontwikkelt u een systematische schrijfaanpak, waardoor u uw kernboodschap met gemak helder en overtuigend opschrijft. Uw lezers lezen uw teksten gerichter en gaan sneller over tot de gevraagde actie.

lees meer

Adviseren in een politiek-bestuurlijke omgeving

27328192 (G).jpg

U werkt als adviseur in een politiek-bestuurlijke omgeving. Dat vraagt om een sterk ontwikkeld gevoel voor de ontwikkelingen in politiek, bestuur, media en samenleving. Deze training helpt u inhoudelijk en strategisch onderbouwde adviezen te formuleren en te presenteren, die aansluiten op de behoeften van uw leidinggevende en bestuurder.

lees meer

Nieuws

Patty Heemskerk- van Holtz in directie PBLQ

12 juli 2016

Drs. P.R.B. (Patty) Heemskerk- van Holtz is als Directeur Advies toegetreden tot de directie van PBLQ. Samen met Philip Hennemann vormt zij nu de directie van adviesbureau PBLQ. Hennemann is sinds 1...

lees meer

10 lessen bij sociale calamiteiten met maatschappelijke onrust

21 juni 2016

Maatschappelijke onrust is een emotie in de samenleving die kan ontstaan na een gebeurtenis of incident. De oorzaak is vaak een fysieke calamiteit (denk aan een brand met veel gevolgen), maar de trigger...

lees meer

Meld u aan voor onze nieuwsbrief