Organisatie

Vragen?

Henk de Jong

Algemeen directeur

070 376 36 36 070 376 36 36

Vragen?

Henk de Jong

Algemeen directeur

070 376 36 36 070 376 36 36

Directie

De directie van PBLQ bestaat uit Henk de Jong. De directie wordt bijgestaan door een Managementteam. Bekijk wie er in het MT van PBLQ zitten. 

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van PBLQ bestaat uit vertegenwoordigers uit het publieke domein, de wetenschap en het bedrijfsleven.

Kwaliteit en erkenningen

Wij streven altijd naar topkwaliteit in ons advieswerk en opleidingen. Om dit te verankeren hebben we een aantal kwaliteitsprocessen ingericht, zijn we aangesloten bij diverse brancheorganisaties, werken we samen met kennisinstituten en hebben we een aantal vooraanstaande hoogleraren aan ons verbonden. Op deze manier kunt u de beste kwaliteit in onze dienstverlening en opleidingen verwachten.

Cedeo CIIO

Kwaliteitsprocessen

Voor zowel onze adviesopdrachten als onze opleidingen werken wij met een kwaliteitssysteem volgens de ISO 9001 norm. PBLQ is volgens het CIIO -model gecertificeerd. Daarnaast hebben de maatwerkopleidingen het keurmerk Cedeo-erkend ontvangen. Om in aanmerking te komen voor de erkenning moet tenminste 80% van de klanten en opdrachtgevers aangeven 'tevreden tot zeer tevreden' te zijn over de dienstverlening, de samenwerking en de behaalde resultaten.

Hoogleraren en lectoren

Doordat aan ons een aantal hoogwaardige denkers zijn verbonden hebben wij directe lijnen naar diverse wetenschapsgebieden. Deze hoogleraren en lectoren zijn onder andere voor strategische opdrachten inzetbaar, werken mee in projecten, treden op in de opleidingsactiviteiten en verzorgen, indien nodig, de kwaliteitsbewaking.