Willy Krieger

Coördinator Human Resources

Willy Krieger

Coördinator Human Resources

070 376 36 11 070 376 36 11
Stuur mij een e-mail

Ik werk sinds 2003 bij PBLQ. De verbinding van PBLQ-ers met de publieke sector en de expertise die wij bieden geeft mij inspiratie. Ik begon als directiesecretaresse bij de opleidingstak en had binnen een jaar de functie van HR coördinator/directie-assistent, een functie waar mijn werkervaring uit zowel de overheid als het bedrijfsleven goed van pas komt.

Ik denk dat we met begrip voor elkaar en een beetje lol verder komen dan vast te houden aan bestaande patronen.  

Motivatie

Inspiratie komt voor mij op de eerste plaats. Mijn kracht zit in het overzien van het grotere geheel en waar nodig met originele oplossingen te komen. Ik ben zelfstandig en heb uitdaging nodig om te groeien. Ik werk graag samen met anderen in nieuwe projecten die het werk makkelijker maken en krijg energie van positieve mensen. Ik denk dat we met begrip voor elkaar en een beetje lol verder komen dan vast te houden aan bestaande patronen.  

Huidige functie 

Bij PBLQ ben ik verantwoordelijk voor Human Resources en ondersteun het management bij de uitvoering van het beleid en complexe zaken. Ik ben de vraagbaak voor alle praktische HR zaken. Daarnaast doe ik bijzondere projecten, zoals een verhuizing.  

Ervaring

Ik heb onder andere gewerkt bij de gemeente Den Haag, Ministerie BZK, Justitie en VenW, BP, KPN, als directiesecretaresse, PA CEO, projectsecretaris, Hoofd secretariaat RvB, Teamhoofd ondersteuning en Hoofd Human Resources. Met mijn expertise en werkervaring ben ik breed inzetbaar op het gebied van HR zaken zoals coaching, advies, werving en selectie en reorganisaties. En in projecten bij verhuisprojecten en opzetten ondersteunende teams.  

Opleiding

Naast verschillende secretaresse opleidingen bij Schoevers heb ik een HBO opleiding in Management en Organisatie gevolgd (verandermanagement). Ik heb een jaar de inleiding tot psycholie gedaan en een jaar kunstgeschiedenis en op het gebied van Human Resources diverse modules: coaching en loopbaanbegeleiding, werving&selectie, inrichting HR-cyclus (belonen en beoordelen).  

Hobby’s 

Mijn sportpassie is hardlopen. Ik ga graag naar concerten en theater, hou van kunst en ben lid van een goede doelen club.