Suzanne van Wilsum

Programmacoördinator Traineeship / Medewerker Human Resources

Suzanne van Wilsum

Programmacoördinator Traineeship / Medewerker Human Resources

070 3763 646 070 3763 646
Stuur mij een e-mail

Ik heb in Leiden Slavische taal- en letterkunde gestudeerd. Na het afronden van mijn studie ging ik bij het Ministerie van Defensie werken, eerst als vertaler en daarna als docent verbindingsinlichtingen. Sinds 2001 werk ik voor PBLQ, eerst als officemanager en later als projectbegeleider. In 2014 maakte ik de overstap naar het traineeship.

Het PBLQ traineeship is een duaal ontwikkeltraject van twee jaar, waarbij Jonge Informatieprofessionals vier dagen in de week werken op een opdracht en 1 dag in de week bijeenkomen voor het volgen van de NVAO geaccrediteerde Master of Public Information Management. Als schakel tussen Jonge Informatie Professionals, de programmamanagers, de leden van het Academic Board, de docenten en het Onderwijsbureau Bestuurskunde van de Erasmus Universiteit hou ik mij vooral bezig met de planning en organisatie van deze master.

Met mijn collega Ester van der Kruk ben ik verantwoordelijk voor de backoffice. Dat is een hele uitdaging, want geen dag is hetzelfde. En dat maakt het werken voor het traineeship juist zo leuk!

PBLQ is een fijne organisatie om voor te werken, waar ik alle mogelijkheden heb om mijzelf te ontwikkelen en mijn capaciteiten te benutten.