Paul Meijers

Medewerker Marketing

Paul Meijers

Medewerker Marketing

070 376 36 23 070 376 36 23
Stuur mij een e-mail

Ik werk sinds 2002 voor PBLQ. Bij PBLQ kan ik me helemaal uitleven en zorg ik ervoor dat alle cursusmaterialen, presentaties, advertenties, digitale mailingen en de digitale leeromgeving er goed uit zien. Ik ondersteun mijn collega’s met veel plezier en ben blij als zij weer met een goede presentatie op pad kunnen gaan.

Wanneer ik iets aflever geeft het me veel voldoening als mijn collega’s er blij mee zijn.

Voor ik bij PBLQ ging werken werkte ik 21 jaar bij de TU in Delft. Ik ben daar als foto vaklaborant, prepress medewerker, en de laatste jaren als dtp'er werkzaam geweest. Ik deed diverse opleidingen, onder andere voor universeel slijper en beeldbewerking en -verwerking. Ik vind het leuk dat er in dit vak veel ontwikkelingen zijn. Opmaakprogramma’s en computers zijn steeds sneller en beter geworden, zodat ik er steeds meer mee kan. 

Dagelijkse komen er bij mij allerlei verzoeken binnen. Het is altijd weer een uitdaging om van de aangeleverde documenten een professioneel geheel te maken. Wanneer ik iets aflever geeft het me veel voldoening als mijn collega’s er blij mee zijn.