Laura Wijnants

Hoofd Marketing en Communicatie

Laura Wijnants

Hoofd Marketing en Communicatie

06 53 72 21 06 06 53 72 21 06
Stuur mij een e-mail

Ik ben verantwoordelijk voor de marketing- en communicatieactiviteiten van PBLQ. Zowel externe communicatie als interne communicatie en (online) marketing.

Deel uit maken van een organisatie met ‘verbinders’, vergt dat intern ook de juiste verbindingen worden gemaakt.

Intern en extern verbinden 

Deel uit maken van een organisatie met ‘verbinders’, vergt dat intern ook de juiste verbindingen worden gemaakt. Aan mij de taak om aansluiting te zoeken op de thema’s waar we voor staan en de organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen met behulp van onze SupportDesQ en MarCom afdeling. Als leidinggevende bouw en ontwikkel ik samen met mijn team mee aan de organisatie en onze profilering en ben ik o.a. aan de slag met online marketing, social media, processen en de organisatie van evenementen. Juist deze diversiteit houdt het uitdagend! 

Kennis en ervaring 

Na even gesnuffeld te hebben aan het bedrijfsleven ben ik terecht gekomen binnen de overheid. Ik werkte voor het ministerie van Financiën en Binnenlandse Zaken, waar ik meerdere functies heb vervuld. Hierna ben ik bij PBLQ aan de slag gegaan. Een mooie organisatie, die continu in ontwikkeling is. Ook zelf vind ik het belangrijk om me te blijven ontwikkelen. Zo volgde ik bijvoorbeeld onlangs een Masterprogramma Online Marketing en Social Media om mezelf scherp te houden. Binnen PBLQ is hier ook de ruimte voor.  

Wanneer alles samenvalt 

Mijn werk is nooit saai, we bouwen door en blijven onszelf vernieuwen en zoeken aansluiting op de behoeften van onze klanten. Het is altijd weer mooi als je merkt dat alles samenvalt, we iets moois hebben neergezet en de juiste dingen hebben gedaan!