Jet van Gaalen

Talentmanager

Jet van Gaalen

Talentmanager

06 22 51 06 54 06 22 51 06 54
Stuur mij een e-mail

Hoe ontwikkel je je als jonge ambitieuze generalist tot een verbinder in de informatiesamenleving? Als programmamanager ga ik mee op reis met onze jonge informatieprofessionals. In twee jaar tijd groeien zij in ons traineepship, op inhoudelijk vlak, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Juist de combinatie van leren en werken maakt dat deze ontwikkeling in grote sprongen gaat.

Mijn passie ligt op het gebied van talentontwikkeling: hoe maak je de goede match tussen je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van je organisatie. En andersom: hoe haal ik als organisatie het optimale uit mijn mensen.

Onze jonge informatieprofessionals zijn van generatie Y, een generatie die uitgedaagd wil worden, toegevoegde waarde wil leveren en streeft naar authenticiteit en ontwikkeling. Het is zeer motiverend voor deze groep een traineeship in te richten waarbij in deze behoefte wordt voorzien. De lat mag steeds een stukje hoger, voor hen, maar dus ook voor mij als Talentmanager! 

Vanaf de werving en de selectie tot en met de uitdiensttreding ben ik manager, begeleider en coach van een groep trainees. Ik verzorg de matching tussen trainees en opdrachten, draag (mede) zorg voor de organisatie van de Masteropleiding Public Information Management en begeleid de trainees in hun persoonlijke ontwikkeling. Als manager traineeship zit ik ook in het MT van PBLQ. In ben blij als na twee jaar de trainees met een bul op zak, een berg aan werkervaring en een mooie persoonlijke groei doorstromen naar mooie banen binnen het publieke domein.  

De rode draad in mijn loopbaan is het ontwikkelen van mensen in organisaties. Mijn achtergrond in Arbeids- en Organisatiepsychologie en een leergang Talentonwikkeling – en Organisatieontwikkeling geven me hier de juiste handvatten voor. Daarnaast ben ik ook geaccrediteerd voor Insights Discovery.  

Mijn passie ligt op het gebied van talentontwikkeling: hoe maak je de goede match tussen je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van je organisatie. En andersom: hoe haal ik als organisatie het optimale uit mijn mensen. Een traineeship is slechts een vorm van het opleiden van jong talent, maar er is veel meer mogelijk. Wil je hier meer over weten, dan drink ik graag een kop koffie met je!