Jan van der Hoek

Aanbestedingsspecialist

Jan van der Hoek

Aanbestedingsspecialist

06 25 05 46 05 06 25 05 46 05
Stuur mij een e-mail

Vanuit een achtergrond op het gebied van IT en projectmanagement binnen de overheid houd ik mij sinds 2000 bezig met bidmanagement, de organisatorische inbedding en professionalisering van bidmanagement en offerteprocessen en het sluiten van deals bij overheidsorganisaties.

Met name het scheidsvlak tussen commercie, de "business" en het juridische beschouw ik als mijn speelveld.

Sinds 2016 werk ik bij PBLQ als aanbestedingsspecialist, waarbij ik samen met de adviseurs onze opdrachtgevers help met gerichte offertes. Werken bij een ondernemend en pragmatisch bedrijf, waar je initiatief kunt tonen en waar de klanten en medewerkers voorop staan. 

Naast mijn grote kennis van de publieke sector heb ik uitgebreide ervaring op het gebied van bidmanagement,  wet- en regelgeving ten aanzien van aanbestedingsprocedures en het sluiten van deals bij overheidsorganisaties. In die hoedanigheid ben ik verantwoordelijk geweest voor complete offertetrajecten, zowel vanaf specificatie door opdrachtgevers als vanaf de (pre-)offertefase via de contractonderhandelingen tot en met de uiteindelijke gunning. 
 
Door mijn ervaring aan zowel opdrachtgevers-, als leverancierskant weet ik als geen ander hoe om te gaan met klantvraagstukken en de wijze waarop deze dienen te worden vertaald in aanvragen of gerichte proposities. Met name het scheidsvlak tussen commercie, de "business" en het juridische beschouw ik als mijn speelveld. Mijn pragmatische instelling, gedrevenheid, stressbestendigheid en hands on mentaliteit zijn mijn sterkte punten. Deze eigenschappen stellen mij in staat om samen met offerteteams, accountteams en klanten tot concrete resultaten te komen.