Herma Stikkelorum

Projectbegeleider

Herma Stikkelorum

Projectbegeleider

070 3763 603 070 3763 603
Stuur mij een e-mail

Ik vind het heel leuk om voor Defensie de opleidingen te mogen verzorgen. Ik ben als het ware terug bij mijn "roots", maar dan met een andere insteek. Daarbij is het waardevol dat ik de organisatie en cultuur van Defensie al goed ken.

Ik blijf me graag ontwikkelen, zeker in een organisatie als PBLQ die dat stimuleert en een breed aanbod aan opleidingen aanbiedt.

Ik ben in 1976 bij het Ministerie van Defensie aan de slag gegaan. Daar heb ik verschillende functies vervuld, eerst in de financiële richting waaronder bij de Personeel- en Salarisadministratie en later als Hoofd van de Centrale Administratie van de DPKL. In april 1996 ben ik overgestapt naar  PBLQ als projectbegeleider open programma's en incompany defensie opleidingen.

Hiernaast ben ik ook Projectbegeleider van de grotere en langlopende incompany trajecten met meerdere uitvoeringen zoals De why van jouw werk, Krachtkaart: Ontdek je persoonlijke missie!  Ik vind het leuk om zowel met deelnemers als klanten contact te hebben. Ik heb zelf ook deze cursus gevolgd zodat ik uit eigen ervaring de deelnemers kan adviseren en informeren. Ik blijf me graag ontwikkelen, zeker in een organisatie als PBLQ die dat stimuleert en een breed aanbod aan opleidingen aanbiedt. Dat maakt mijn functie veelzijdig en leuk.