PBLQ ZomerDoeBoek Informatiemanagement

Start 25 juli!

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze opleidingen.

Aanmelden

Een goede opleiding is eigenlijk net zoiets als op vakantie gaan. Je begeeft je in onbekend vaarwater, je blik wordt verruimd, je hebt eindelijk de tijd om lekker te lezen en je komt opgeladen en met nieuwe inspiratie terug om weer aan het werk te gaan. Je hebt vanuit een breder perspectief naar je werk en je leven kunnen kijken. Je hebt wat nieuwe inzichten opgedaan. En als bonus bij een opleiding heb je ook nog een aantal praktische zaken geleerd die je werk straks nog makkelijker, leuker of effectiever zullen maken.

Het 'PBLQ ZomerDoeBoek Informatiemanagement' is een e-mailcursus van vijf afleveringen waarbij je om de week een mail krijgt met daarin een link naar een korte oefening, een interessant artikel, een puzzel, filmpje en / of een aantal triggerende vragen.

Inhoud

De inhoud van het 'ZomerDoeBoek' is geïnspireerd op onze Verbindersopleiding Informatiemanagement. Elke aflevering zal dan ook inhaken op één van de vijf overkoepelende thema’s uit deze leergang. Dit zijn (in willekeurige volgorde):

  1. Module 1: informatiemanagement en de kunst van het verbinden 
  2. Module 2: kaders - besturing en bestuurders, grootschalig denken en keteninformatisering 
  3. Module 3: de mens centraal
  4. Module 4: succesvol implementeren van ICT 
  5. Module 5: nieuwe vraagstukken 

Meld je gratis aan

Als nieuwsbriefabonnee kun je gratis meedoen aan het 'ZomerDoeBoek'. (Nog geen nieuwsbrief abonnee? Meld je hier aan). We starten op 25 juli 2018 en vervolgens ontvang je om de week bericht dat er weer iets voor je klaar staat. Je hoeft geen huiswerk in te sturen en hebt tot aan het einde van de zomer de tijd om het materiaal te bekijken en er wat mee te doen. Meld je aan via onderstaande button onder vermelding van 'PBLQ ZomerDoeBoek' en laat je voor- en achternaam, organisatie en functienaam achter. Deze gegevens gebruiken we alleen om je toegang te kunnen verlenen tot de omgeving van het ZomerDoeBoek en om je eenmalig te informeren over onze Verbindersopleiding Informatiemanagement.

Liever meteen de diepte in?

Wil je liever meteen de diepte in? Schrijf je dan direct in voor de eerstvolgende uitvoering van de Verbindersopleiding Informatiemanagement die na de zomer, op 16 oktober, weer van start gaat. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze opleidingen.

Aanmelden