Categorie

  • Vaardigheden

Duur

  • 2 dagen incl avondprogramma op dag 1

Prijs

  • € 1.050,-

Vragen over deze opleiding of wilt u deze opleiding incompany?

Graphic Facilitation

Leer visueel strategisch te communiceren

Graphic Facilitation is een werkvorm waarbij je als procesbegeleider en deelnemers wordt uitgedaagd om meer van de plannen en ideeën die je met elkaar deelt te visualiseren. Je kunt het in je werk op vele manieren toepassen: om het resultaat van strategische sessies vast te leggen, om een project of programma te managen, om inzicht te geven in de stand van zaken en om evaluaties uit te voeren.

Categorie

  • Vaardigheden

Duur

  • 2 dagen incl avondprogramma op dag 1

Prijs

  • € 1.050,-

Vragen over deze opleiding of wilt u deze opleiding incompany?

In twee dagen (inclusief de avond van de eerste dag) leer je om de verschillende aspecten van Graphic Facilitation zelf toe te passen in workshops of groepsprocessen. Ook ga je met je eigen ontworpen visual naar huis.

Voor wie?

Procesbegeleiders, projectleiders en managers stelt het in staat om hun bijeenkomsten en processen anders vorm te geven. Maar eigenlijk is Graphic Facilitation een aanrader voor iedereen die met groepsprocessen te maken heeft.

Foto Graphic Facilitation

Inhoud

Enerzijds laten de trainers je ervaren dat er eenvoudige trucjes zijn waardoor iedereen prima in staat is om visueel de boodschap over te brengen (het gaat ten slotte om communicatie en niet om kunst). Aan de andere kant is het mooie van deze werkvorm dat je ook verschillende handreikingen krijgt om met je deelnemers samen aan de slag te gaan en hen het (teken)werk te laten doen.

Docenten

De docenten voor deze opleiding zijn Anne Graas en Jet van Gaalen. Beide gespecialiseerd in werkvormen die ze toepassen in hun (advies)werk. Visualiseren en graphic facilitation zien zij als een belangrijk hulpmiddel om mensen op een leuke, enthousiasmerende manier met elkaar problematiek te laten verkennen, dichter bij elkaar te brengen en tot oplossingen te komen.

Deze opleiding doen wij alleen als maatwerk.

Heeft u interesse in een aanbod op maat voor uw organisatie, laat hier uw gegevens achter.