Categorie

  • Vaardigheden

Startdatum

  • 10 december 2019

Duur

  • 2 dagen incl avondprogramma op dag 1

Prijs

  • € 1.050,-

Vragen over deze opleiding of wilt u deze opleiding incompany?

Graphic Facilitation

Leer visueel strategisch te communiceren

Graphic Facilitation is een werkvorm waarbij u als procesbegeleider en deelnemer wordt uitgedaagd om meer van de plannen en ideeën die u met elkaar deelt te visualiseren. U kunt het in uw werk op vele manieren toepassen: om het resultaat van strategische sessies vast te leggen, om een project of programma te managen, om inzicht te geven in de stand van zaken en om evaluaties uit te voeren.

Categorie

  • Vaardigheden

Startdatum

  • 10 december 2019

Duur

  • 2 dagen incl avondprogramma op dag 1

Prijs

  • € 1.050,-

Vragen over deze opleiding of wilt u deze opleiding incompany?

In twee dagen (inclusief de avond van de eerste dag) leert u om de verschillende aspecten van Graphic Facilitation zelf toe te passen in workshops of groepsprocessen. Ook gaat u met uw eigen ontworpen visual naar huis.

Voor wie?

Procesbegeleiders, projectleiders en managers stelt het in staat om hun bijeenkomsten en processen anders vorm te geven. Maar eigenlijk is Graphic Facilitation een aanrader voor iedereen die met groepsprocessen te maken heeft.

Foto Graphic Facilitation

Inhoud

Enerzijds laten de trainers u ervaren dat er eenvoudige trucjes zijn waardoor iedereen prima in staat is om visueel de boodschap over te brengen (het gaat ten slotte om communicatie en niet om kunst). Aan de andere kant is het mooie van deze werkvorm dat u ook verschillende handreikingen krijgt om met uw deelnemers samen aan de slag te gaan en hen het (teken)werk te laten doen.

Docenten

De docenten voor deze opleiding zijn Anne Madsen en Carlijne van den Burg. Beide gespecialiseerd in werkvormen die ze toepassen in hun (advies)werk. Visualiseren en graphic facilitation zien zij als een belangrijk hulpmiddel om mensen op een leuke, enthousiasmerende manier met elkaar problematiek te laten verkennen, dichter bij elkaar te brengen en tot oplossingen te komen.

Anne Madsen komt uit Denemarken en treedt zowel nationaal als internationaal op als Graphic Facilitator en is vooral bevlogen om mensen de kracht en mogelijkheden van strategisch visueel communiceren bij te brengen.

Schrijf u in voor deze opleiding

Startdatum
Locatie
Den Haag
Opleidingsdagen
10 en 11 december 2019

Heeft u nog specifieke vragen over deze opleiding? Neem contact met ons op