Master of Public Information Management opnieuw geaccrediteerd door NVAO

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden

Het verzorgen van een geaccrediteerde masteropleiding brengt eens in de zes jaar een spannende periode met zich mee: dan beoordeelt een internationale commissie of de opleiding nog wel de mastertitel waardig is. Afgelopen najaar werden alle bestuurskunde opleidingen van Nederland gevisiteerd en beoordeeld.

NVAO

Ook onze Master of Public Information Management, die we samen met de opleiding bestuurskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam verzorgen, ging in deze ronde mee. Een hele dag lang sprak de commissie met diverse stakeholders: opdrachtgevers, studenten, alumni, docenten en natuurlijk met de verantwoordelijken voor de opleiding. Ook bestudeerde de commissie de literatuur en de digitale leeromgeving. Wat zou het oordeel zijn? Aan het einde van de dag konden we al weer wat geruster ademhalen na de geruststellende woorden dat ze “very impressed” waren.

Het definitieve visitatierapport liet op zich wachten en verscheen onlangs. Een prachtig citaat willen we jullie niet onthouden: 

“The panel was full of praise for the programme’s excellent relation to practice (…) the programme enables students to bring their newly acquired skills and knowledge back into the traineeship (…)”

Een mooie bevestiging dat dit met recht een opleiding is waar we trots op zijn, en waarmee onze Jonge Informatieprofessionals hun toegevoegde waarde weten te leveren op hun opdrachten. Samen met alle betrokkenen hebben we geproost op het mooie resultaat.

Natuurlijk blijven we niet stil zitten. De komende jaren zullen we ons inzetten om deze mooie opleiding actueel en relevant te houden, zodat we state of the art kennis kunnen blijven leveren voor het publieke domein.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over ons traineeship.

Aanmelden