Waarom onze adviseurs?

Vragen?

Henk de Jong

Algemeen directeur

070 376 36 36 070 376 36 36

Van onze adviseurs krijgt u onafhankelijk en gedegen advies met een duidelijk handelingsperspectief. Wij bieden bestuurders en (programma- en project)managers comfort door hen met raad en daad bij te staan. Of het nu gaat om complexe (keten en netwerk) ICT-verandervraagstukken of om het inrichten van informatiemanagement.

Vragen?

Henk de Jong

Algemeen directeur

070 376 36 36 070 376 36 36

Voor wie werken we

Wij werken voor organisaties in het (semi)publieke domein. Ons bureau bestaat 30 jaar en onze adviseurs hebben ervaring in alle bestuurslagen: ministeries, provincies, gemeenten, uitvoeringsorganisaties, agentschappen, zelfstandige bestuursorganen en non-profit organisaties. Onze adviseurs hebben ervaring bij zorg- en onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties, nutsbedrijven, waterschappen, havenbedrijven en andere organisaties die publieke taken verrichten. 

Verbinders in de informatiesamenleving

Onze adviseurs opereren op het snijvlak van openbaar bestuur, personeel en organisatie en informatiemanagement. Wij zijn de verbinders. Wij leggen verbinding tussen bestuur, organisatie en informatiesamenleving, beleid en uitvoering, publieke domein en bedrijfsleven. 

  Lotte de Bruijn  -  Directeur Nederland ICT

  PBLQ begrijpt de overheid, maar is niet helemaal van de overheid. Hierdoor kunnen ze een eerlijk advies op waarde aan de opdrachtgever overbrengen.

  Onze adviseurs

  Onze adviseurs zijn gepassioneerd over vraagstukken in het publieke domein; elk met haar of zijn eigen focus en altijd met relevante kennis, ervaring en nieuwsgierigheid. Met onze adviseurs haalt u professionals in huis die samen met opdrachtgevers resultaten willen boeken.

  Een adviseur van PBLQ

  • Biedt hoge kwaliteit met maatschappelijk toegevoegde waarde
  • Verbindt de werelden van technologie en beleid en bestuur in de publieke sector
  • Is uw vertrouwde partner in digitaliseringsopgaven
  • Is onafhankelijk, betrouwbaar en bestuurlijk sensitief