Waarom onze adviseurs?

Vragen?

Henk de Jong

Algemeen directeur

070 376 36 36 070 376 36 36

Van PBLQ-adviseurs krijgt u onafhankelijk en gedegen advies met een duidelijk handelingsperspectief. Wij bieden bestuurders en (programma- en project)managers comfort door hen met raad en daad bij te staan. Of het nu gaat om complexe (keten en netwerk) ICT-verandervraagstukken of om het inrichten van informatiemanagement.

Vragen?

Henk de Jong

Algemeen directeur

070 376 36 36 070 376 36 36

Voor wie werken we

PBLQ werkt uitsluitend voor organisaties in het (semi)publieke domein. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in alle bestuurslagen: ministeries, provincies, gemeenten, uitvoeringsorganisaties, agentschappen en zelfstandige bestuursorganen. Ook hebben onze adviseurs kennis van zorg- en onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties, nutsbedrijven, waterschappen, havenbedrijven en andere organisaties die publieke taken verrichten. 

Verbinders in de informatiesamenleving

PBLQ adviseurs opereren op het snijvlak van openbaar bestuur, personeel en organisatie en informatiemanagement. Wij zijn de verbinders. Wij leggen verbinding tussen bestuur, organisatie en informatiesamenleving, beleid en uitvoering, publieke domein en bedrijfsleven. 

  Lotte de Bruijn  -  Directeur Nederland ICT

  PBLQ begrijpt de overheid, maar is niet helemaal van de overheid. Hierdoor kunnen ze een eerlijk advies op waarde aan de opdrachtgever overbrengen.

  Onze adviseurs

  Onze adviseurs zijn stuk voor stuk gepokt en gemazeld in het publieke domein; elk met zijn of haar eigen focus, maar altijd met veel affiniteit en passie voor de publieke zaak. Met onze adviseurs haalt u een professional in huis die naadloos aansluit op uw netwerk en uw kennis van verandervraagstukken in de informatiesamenleving. Tegelijkertijd ontsluit u de hele PBLQ organisatie met ervaring in duizenden projecten en programma’s die we graag voor u in willen zetten. 

  Een adviseur van PBLQ

  • Biedt hoge kwaliteit met maatschappelijk toegevoegde waarde
  • Beschouwt “I” als wezenlijk onderdeel van het primaire proces
  • Is vertrouwd partner van de overheid en betrokken bij de publieke zaak
  • Is onafhankelijk, betrouwbaar en bestuurlijk sensitief