Jonge Informatieprofessionals op studiereis naar uniek innovatieklimaat

Gepubliceerd op

Vragen?

Komend weekend vertrekt een groep van veertien Jonge Informatieprofessionals en zes adviseurs voor een studiereis naar Israël. Van maandag tot en met vrijdag verblijven zij in Tel Aviv, van waaruit zij diverse plaatsen en organisaties bezoeken. Gepland staan onder andere bezoeken aan de steden Haifa, Jeruzalem en Beër Sjeva.

Vragen?

PBLQ studiereis

De focus van deze studiereis ligt op de thema’s cybersecurity en innovatie. Israël, ook wel ‘’the Start-up Nation’’ genoemd, staat internationaal bekend om zijn innovatievermogen. Daarnaast is Israël toonaangevend op het gebied van cybersecurity-technologieën en -ontwikkelingen. Belangrijke onderwerpen die ook bij veel van onze opdrachtgevers een grote rol spelen.

Tijdens de reis staan op de agenda in ieder geval twee grote universiteiten, een groot aantal startups en publiek-private samenwerkingsverbanden. Deze organisaties zullen onder andere vertellen over het unieke innovatieklimaat binnen Israël, 'state-of-the-art' technologieën en methoden van opleiden. Gedurende het werkbezoek en daarna houden zij u graag op de hoogte van hun ervaringen. Houd daarvoor onze website en social media (#PBLQstudiereis) in de gaten. 

Wilt u meer weten over de opgedane kennis en inzichten tijdens de studiereis? Neem contact met ons op voor een presentatie over onze bevindingen!

Matthijs Kerkvliet  -  Adviseur bij PBLQ

Deze studiereis is voor ons interessant omdat wij bij onze opdrachtgevers merken dat thema’s als informatiebeveiliging/cybersecurity steeds belangrijker worden. Wij hopen geïnspireerd en wijzer geworden in Israël op deze thema’s nog beter én innovatiever onze opdrachtgevers te kunnen bedienen!

Bekijk hier het videoreisverslag