Tom Adriaanse

Adviseur

Tom Adriaanse

Adviseur

06 29 41 89 78 06 29 41 89 78
Stuur mij een e-mail

Overzicht bewaren in een dynamische, hectische omgeving; daar ligt mijn kracht. Als adviseur bij PBLQ bevind ik mij in de dynamische en hectische omgeving van de digitale samenleving. Binnen deze omgeving mensen vanuit verschillende disciplines bij elkaar brengen en verbinden is voor mij de uitdaging.

Multidisciplinaire blik

Tijdens mijn bachelorstudie Bestuurskunde kwam ik al vroeg in aanraking met het openbaar bestuur. De multidisciplinaire invalshoek heeft mij geholpen bij het observeren, analyseren en kwalificeren van verschillende facetten binnen het openbaar bestuur. Extracurriculaire activiteiten zoals het actief lid zijn van een studievereniging en het participeren bij National Model United Nations in New York hebben mij zowel inhoudelijk en als persoon gevormd. Na het behalen van mijn bachelorstudie ben ik de master Public Management aan de Universiteit Leiden gaan volgen. Ook hier sprak het multidisciplinaire karakter van de opleiding mij enorm aan.

 

Als adviseur van PBLQ wil ik verbinden en mensen of organisaties bij elkaar brengen.

Private verkenning

Tijdens en na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan binnen de private sector en ontdekt wat voor rol ik als Bestuurskundige zou kunnen spelen. Zo ben ik onder andere aan de slag gegaan met corporate social responsibility en recruitment. Een leerzame periode. Echter is het openbaar bestuur hetgeen waar ik al jaren enthousiast van word en waar mijn hart ligt. De digitale samenleving, en specifiek de digitale overheid, is iets wat mij al jaren interesseert. De rol van ICT binnen de overheid is de afgelopen jaren alleen maar groter geworden en hier komen allerlei uitdagingen en complexiteit bij kijken. PBLQ brengt het openbaar bestuur en de digitalisering samen en is voor mij dan ook de ideale organisatie om als adviseur te werken.

Overzicht

Als adviseur van PBLQ wil ik allereerst verbinden en mensen of organisaties bij elkaar bregen. Collega’s zullen mij beschrijven als iemand die overzicht en kalmte kan bieden in onoverzichtelijke, complexe processen. Daarnaast heeft het jarenlang bestuderen van het openbaar bestuur ervoor gezorgd dat ik beschik over politiek-bestuurlijke sensitiviteit en mij bewust ben van het ambivalente karakter.