Monique van der Burg

Adviseur

Monique van der Burg

Adviseur

06 55 48 00 34 06 55 48 00 34
Stuur mij een e-mail

Je blijven ontwikkelen is wat mij betreft één van de meest interessante en uitdagende dingen om te doen. Zelf leer ik ook graag én wil ik altijd beter worden in wat ik doe. Het is dan ook niet zo vreemd dat ik inmiddels zo’n 8 jaar in verschillende functies op het gebied van opleiden werkzaam ben, zoals projectleider, programmamanager en bij PBLQ als opleidingsadviseur.

De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingsprogramma’s ontworpen onder andere in de zorg, beveiliging en ICT-branche. De publieke sector staat in mijn ogen voor een goed functionerend Nederland. Ik lever daar graag mijn bijdrage aan. Dat is, zeker gezien het veranderende tijdperk waarin we ons bevinden zeer interessant en uitdagend.

Advies en Academie in één

Wat mij motiveert is dat we bij PBLQ enorm veel kennis en ervaring in huis hebben, zowel binnen onze adviestak als onze Academie.Het gebeurt regelmatig dat als onderdeel van een adviestraject een opleidingsprogramma wordt samengesteld en andersom. Kortom, beide takken versterken elkaar en dat ervaren onze opdrachtgevers als zeer positief. Binnen de Academie van PBLQ ontwikkel ik incompany en maatwerktrajecten én ben ik verantwoordelijk voor een aantal open programma’s. Dit doe ik o.a. voor ZBO’s, gemeenten, provincies en ministeries. Je blijven ontwikkelen is wat mij betreft één van de meest interessante en uitdagende dingen om te doen. Zelf leer ik ook graag én wil ik altijd beter worden in wat ik doe. 

Monique van der Burg  -  Opleidingsadviseur

Je blijven ontwikkelen is wat mij betreft één van de meest interessante en uitdagende dingen om te doen. Zelf leer ik ook graag én wil ik altijd beter worden in wat ik doe.

Praktijk, praktijk en nog eens praktijk

Onze opleidingsprogramma’s kenmerken zich door hun praktijkgerichtheid. In de trainingen wordt veel geoefend met andere deelnemers én de trainer. Daarnaast maken we gebruik van eigen casuïstiek en besteden we uitgebreid aandacht aan hoe je het geleerde in de praktijk toepast. Met behulp van onze e-learning omgeving zorgen we er voor dat het leren al begint voorafgaand aan de training en doorwerkt na de training. Zo ontstaat een continue leerproces en worden leren en werken echt geïntegreerd. Of het nu om een training uit ons open aanbod gaat of om een incompany traject.

Verbinden

Als verbinder in de informatiesamenleving vervullen we een belangrijke rol. We verbinden onze verschillende diensten, zoals advies en opleiden. Daarnaast verbinden we onze opdrachtgevers (overheidspartijen) en opdrachtnemers (ICT-bedrijven) met elkaar. Vanuit deze gedachten organiseerde ik voor directeuren binnen de overheid en het bedrijfsleven op 9 november het ‘iDiner’. Tijdens het diner werden de perspectieven van overheid en bedrijfsleven met elkaar gedeeld en ontstonden nieuwe inzichten en kansen. Voor een uitgebreid verslag van de avond, zie bijgevoegd artikel.

Heeft u een opleidingsvraagstuk waar u hulp bij kunt gebruiken? Of heeft u een vraag over één van onze opleidingen? Mail of bel mij gerust. Ik help u graag.