Marieke Timmermann

Associé

Marieke Timmermann

Associé

06 50 28 41 22 06 50 28 41 22
Stuur mij een e-mail

Midden in het publieke domein, dat is waar ik het liefst werk; aan zaken die er toe doen, onderwerpen waar iedereen in onze samenleving mee te maken krijgt en/of er wel een mening over heeft. Dat is terug te zien in mijn werkervaring. Van het asielbeleid tot de vernieuwing van het zorgstelsel, van de nazorg Vuurwerkramp Enschede tot de verbetering van de opsporing; inhoudelijk boeiende, maatschappelijk relevante onderwerpen, die ik graag en met veel enthousiasme communicatief begeleid en ondersteun.

In deze brede variatie in organisaties, onderwerpen en werkvormen komt mijn flexibele en nieuwsgierige persoonlijkheid goed van pas.

Van strategie tot uitvoering

Door het werken aan diverse opdrachten ben ik inmiddels 'van alle markten thuis' binnen het Openbare Orde en Veiligheidsdomein. Hierdoor ben ik breed inzetbaar binnen de bekende kolommen en kan ik ook snel verbanden leggen, dwars door het veiligheidsdomein heen. Zowel voor projecten als organisatiebrede programma's ben ik in staat om communicatie strategieën neer te zetten en de uitvoering ervan te regisseren. Ik ondersteun opdrachtgevers in een breed spectrum van communicatie interventies passend bij zowel veranderopgaven binnen de organisatie, strategische positionering, crisiscommunicatie als omgevings- en relatiemanagementsvraagstukken.

Verbinder

In deze brede variatie in organisaties, onderwerpen en werkvormen komt mijn flexibele en nieuwsgierige persoonlijkheid goed van pas. Ik ben een betrokken en stabiele duizendpoot met een proactieve, kritische en positieve instelling. Tijdens moeilijke situaties of crises houd ik het hoofd koel. Ik ben analytisch sterk en denk graag in oplossingen. Ik ben toegewijd, houd van aanpakken en vasthouden om tot een kwalitatief hoog eindresultaat te komen. Interactie met anderen, praten, verbinden, van elkaar leren, die dingen zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met samen een klus klaren.

Allround

Mijn kracht ligt in mijn passie voor dit werkveld én het vak communicatie. Die twee aan elkaar koppelen en organisaties en mensen verder te helpen zijn voor mij een belangrijke drive. Als allround senior communicatieprofessional denk ik graag mee over de juiste strategie, maar zet het vervolgens ook graag om in concrete activiteiten en middelen. Op deze manier ontstaan haalbare communicatiestrategieën, die in de uitvoering tot aansprekende, creatieve en soms verrassende resultaten leiden.