Kura Kinfe

Adviseur

Kura Kinfe

Adviseur

06 42 01 55 18 06 42 01 55 18
Stuur mij een e-mail

De wereld verandert in een sneltreinvaart; zo ook onze overheid. Haar transitie naar een digitale overheid vraagt om verandermanagement met de juiste inzet van informatietechnologie. En dát is waar ik mij graag in verdiep vanuit mijn rol als informatieprofessional.

Naar de organisatie van de toekomst

Naast mijn studies Bestuurskunde en International Public Management, heb ik diverse adviserende en leidinggevende functies bekleed in de financiële sector. Doordat deze sector sterk in beweging was, maakte ik deel uit van verschillende organisatieveranderingen en IT-implementatietrajecten. Ik vind de snelheid van veranderingen en de impact hiervan op werknemers fascinerend. De organisatie van de toekomst heeft een enorme hoeveelheid data beschikbaar en kan op basis hiervan continu duurzaam innoveren.Tegelijkertijd maakt het spanningsveld waarin overheidsinstellingen opereren het complex om deze innovatiekansen te verzilveren. We verwachten van organisaties creatieve oplossingen, verantwoordelijke leiders en veel diversiteit.

Door nadruk te leggen op de centrale klantvraag leg ik de basis voor een goede samenwerking. Zo ga ik samen met de klant op zoek naar breed gedragen en realistische oplossingen.

PBLQ 

PBLQ bestaat uit gedreven informatiespecialisten die sterk zijn in het oplossen van verandervraagstukken binnen het publieke domein. Dat maakt PBLQ voor mij de perfecte plek om mee te werken aan veranderingen binnen de overheid én om mezelf te ontwikkelen tot senior informatieprofessional. 

Hoe ik te werk ga?

Waar ik binnen PBLQ gretig leer van mijn collega’s, fungeer ik bij opdrachtgevers als gesprekspartner. Door nadruk te leggen op de centrale klantvraag leg ik de basis voor een goede samenwerking. Zo ga ik samen met de klant op zoek naar breed gedragen en realistische oplossingen. In de afgelopen jaren - als projectmanager in de IT – werkte ik intensief samen met collega’s en klanten uit allerlei disciplines. Daar heb ik geleerd om de lijnen kort te houden, zodat ik snel kan schakelen met partners. Zo bouw ik als informatieprofessional aan duurzame relaties, waarbij altijd geldt: de reis naar het einddoel is belangrijker dan het doel zelf.

Betrokken en toegankelijk

Tot slot, vind ik het belangrijk om te weten wat speelt in een organisatie. Dit begint voor mij op medewerkersniveau. Ik ben zeer betrokken en toegankelijk. Voel je dan ook vrij om contact te leggen als je iets wilt weten over PBLQ, het traineeship of over mij persoonlijk.