Karlijn den Horder

Adviseur

Karlijn den Horder

Adviseur

06 11 36 13 62 06 11 36 13 62
Stuur mij een e-mail

Na studies in internationale communicatie en media en human resource management ben ik werkzaam geweest bij zowel een commerciële als een gemeentelijke organisatie als HR-adviseur. Bij PBLQ zet ik mij sinds januari 2020 als junior adviseur in voor een goed werkende publieke sector.

"Voor mij is het belangrijk om een verschil te maken – of dit nu is voor één mens, een organisatie of de wereld."

Werken voor publieke organisaties

Het werken voor publieke organisaties spreekt mij zeer aan, omdat ik daarmee kan bijdragen aan de ontwikkeling van de maatschappij. Goed informatiemanagement is hierbij onmisbaar en wordt alleen nog maar belangrijker in het realiseren van maatschappelijke doelstellingen. Of het nu gaat om vraagstukken in het sociaal of ruimtelijk domein of om vragen over de interne organisatie: ik zet mij graag in voor een zo effectief en efficiënt mogelijke publieke sector.

Bedrijfsprocessen

Vanwege mijn achtergrond ben ik snel inzetbaar op projecten op het snijvlak van informatie en bedrijfsprocessen. De informatiesamenleving vraagt veel van mensen, zowel binnen als buiten organisaties. Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op en zijn vaak grootschalig, langdurig en zeker niet van begin af aan te begrijpen. Ik help organisaties graag bij het creëren van overzicht, begrip en draagvlak voor veranderingen. Voor mij is de kern hierbij het meenemen van mensen in het traject±
bedrijfsprocessen zijn ondersteunend

Als adviseur

Wat mij kenmerkt als adviseur is dat ik snel tot de kern van een vraagstuk kan komen. Ik zorg voor overzicht en kan grote en complexe vraagstukken terugbrengen tot werkbare producten waar stap voor stap aan gewerkt kan worden. Hierbij zorg ik voor heldere communicatie en maak ik verbinding tussen verschillende disciplines om tot optimale resultaten te komen. Anderen omschrijven bij als een energieke, kritische en betrouwbare adviseur.

Achtergrond

Na het behalen van mijn bachelor International Communication and Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik via een stage het HR-vak ingerold. In 2015 heb ik mijn master Human Resource Management aan de Erasmus Universiteit succesvol afgerond. Voordat ik bij PBLQ kan heb ik gedurende 6 jaar als HR-adviseur gewerkt. Eerst bij een multinational in de biofarmaceutische industrie en later bij een gemeente.