Hubert van Beusekom

Adviseur

Hubert van Beusekom

Adviseur

06 53 90 62 26 06 53 90 62 26
Stuur mij een e-mail

Passie voor de publieke zaak, inspirerende collega's en vraagstukken die intelligente oplossingen vereisen zijn voor mij aspecten van PBLQ die maken dat ik er graag werk. Ik ben sinds mei 2010 in dienst bij PBLQ. Daarvoor was ik ruim twaalf jaar actief als zelfstandig adviseur en programma-/projectmanager. Sinds 2006 was ik als associé aan PBLQ verbonden, waardoor ik al eerder heb kunnen ervaren hoe prettig het is om met PBLQ-ers samen te werken.

Door mijn achtergrond [...] en mijn ervaring ben ik in staat om adequaat te schakelen tussen bestuurlijke, organisatorische en technische opgaven.

Zowel in de rol van adviseur als in de rol van programma-/projectmanager richt ik mij op het uitdenken en implementeren van nieuwe, op ICT-gebaseerde, producten en diensten en het verbeteren van (ICT-)organisaties. Als adviseur heb ik daarnaast ervaring met het uitvoeren van reviews, vooronderzoeken en bedrijfsbrede procesanalyses. Verder heb ik lijnmanagementervaring in een ICT-beheerorganisatie waarbij ik naast het aansturen van het beheerteam vooral heb gezorgd voor een imagoverbetering van de beheerorganisatie.

In veel van de opdrachten die ik heb uitgevoerd spelen aspecten als het vertalen van behoeften en mogelijkheden naar concrete oplossingen, het verbinden van de vragende en de leverende partij(en) en het zorgvuldig implementeren van veranderingen, een belangrijke rol. Ik werk graag aan programma's of projecten waar nog veel uitgedacht moet worden of waar betrokkenen na enige tijd/jaren behoefte hebben aan een duidelijkere of zelfs een nieuwe richting

Door mijn achtergrond (Technische Informatica aan de TU Delft en enige jaren later een tweejarige bedrijfskundige opleiding) en mijn ervaring ben ik in staat om adequaat te schakelen tussen bestuurlijke, organisatorische en technische opgaven.

Ik vind het belangrijk dat ICT op de juiste manier voor publieke taken wordt ingezet. Dat ik daaraan kan bijdragen en tegelijkertijd enerverende opdrachten uit kan voeren is voor mij dan ook een mooie combinatie.