Freek van Zoeren

Associé

Freek van Zoeren

Associé

06 18607018 06 18607018

Strategisch en betrokken verbinder tussen strategie en praktijk, publiek en privaat, business en ICT. Ervaring met fusies, reorganisaties, changemanagement en implementaties.

Na meer dan 40 jaar ervaring op te hebben gedaan op management en bestuurlijk niveau in veel overheidsorganisaties en bedrijven buiten de overheid ben ik sinds eind 2017 werkzaam als zelfstandig adviseur en als associé verbonden aan PBLQ. Inmiddels heb ik in die rol meerdere mooie projecten gedaan, zoals business counseling bij een grote ICT-aanbesteding, twee A.I.-projecten en een organisatieontwikkeladvies.

Op weg naar uitblinkende organisaties

Ik heb veel ervaring opgedaan in uitvoering, toezicht, ICT, bedrijfsvoering en procesverbetering. Vele fusies, reorganisaties en veranderingen heb ik ontworpen, begeleid en getrokken. Hierbij zorg ik voor blijvende en samenhangende verbetering van uw organisatie of onderdelen daarvan. Ik doe dat samen met uw medewerkers, op weg naar een resultaat van blijvende en gedragen verbetering en innovatie. En dus altijd in verbinding met de mensen die trots zijn of worden op hun bijdragen aan het geheel. Op weg naar uitblinkende organisaties.

Mijn brede ervaring kan ik heel verbindend, gericht en flexibel inzetten. 

  • Mijn onderscheidende kracht is dat ik in staat ben steeds de koppeling te leggen tussen strategie en praktijk, business en ICT, beleid en uitvoering, publiek en privaat. Ik kan begrip tot stand brengen, win win situaties creëren etc. 
  • Ik ben inzetbaar als projectleider, maar ook als begeleider of sparringpartner
  • Naast uitvoering ook inzetbaar voor adviezen, initiëren, ontwerpen en implementeren