Charlotte Hazewinkel

Adviseur

Charlotte Hazewinkel

Adviseur

06 21 14 27 85 06 21 14 27 85
Stuur mij een e-mail

In de master Health Economics, Policy & Law heb ik geleerd om met een multidisciplinaire blik naar complexe, veelal internationale vraagstukken in de zorg te kijken. Gecombineerd met mijn kennis van IT-architectuur, -processen, risicomanagement en privacywetgeving zoek ik graag de oplossing voor deze vraagstukken in een digitale omgeving. De eindgebruiker centraal is hierbij voor mij het belangrijkst.

Voor mij is een opdracht geslaagd als er een gemeenschappelijke taal ontstaat en het complexe voor iedereen toegankelijk is geworden.

In verschillende business intelligence rollen heb ik met behulp van mijn creativiteit beleidsvragen vertaald naar technische oplossingen, van data sturende informatie gemaakt en bruggen gebouwd tussen de IT afdelingen en de business. Dankzij een sterk analytisch vermogen en een open en nieuwsgierige houding beweeg ik me makkelijk door grote organisaties om de juiste mensen en informatie bij elkaar te krijgen en de verbinding op te zoeken. Voor mij is een opdracht geslaagd als er een gemeenschappelijke taal ontstaat en het complexe voor iedereen toegankelijk is geworden. 

Hoewel ik tot dusver vooral ervaring heb opgedaan in de zorgsector, zou ik graag ook andere sectoren verkennen om een stukje ´best practice´ te halen en brengen. Een strategische en inhoudelijke uitdaging, waar ik energie, creativiteit en kennis kan omzetten in digitale oplossingen, past het best bij mij.