Adrie van Duren

Associé

Adrie van Duren

Associé

06 28 23 37 94 06 28 23 37 94
Stuur mij een e-mail

Een succesvolle transformatie naar een digitale overheid is alleen mogelijk als we ook de factor mens als cruciaal beschouwen. En dat geldt voor zowel medewerkers van de overheid als de burgers en bedrijven voor wie we de digitale diensten ontwikkelen. Het is een perspectief waarvoor ik me in iedere opdracht waar ik aan meewerk graag sterk voor maak.

Een succesvolle transformatie naar een digitale overheid is alleen mogelijk als we ook de factor mens als cruciaal beschouwen.

Ervaring

Al ruim twintig jaar werk ik in verschillende rollen in, voor en met de overheid. Daarbij zijn een drietal thema’s constant: digitalisering, professionele ontwikkeling van medewerkers en implementatie van verandering. In die ruim twintig jaren heb ik alle facetten rondom digitalisering en informatiemanagement wel voorbij zien komen. Eén factor is een constante gebleken: aandacht voor het mee laten ontwikkelen van de medewerkers naar steeds weer veranderende situaties.

Inzet

Ik kom het beste tot mijn recht in complexe implementatieopdrachten waarbij analyse, doortastend optreden en resultaatgerichtheid een hoofdrol spelen. Ik heb een brede ervaring in zowel project-, verander- als lijnmanagement bij gemeenten, waterschappen en de rijksoverheid. Naast deze managementervaring heb ik veel expertise opgebouwd in het begeleiden en trainen van mensen in veelal lastige verandertrajecten, een belangrijk onderdeel in mijn werk.