20 jaar traineeship

Jubileum en afscheid

Vragen?

Het jaar 2020 is het jubileumjaar van ons traineeship en tevens een jaar van afscheid voor het traineeship in zijn huidige vorm. We hebben besloten om de Traineeship-activiteiten in combinatie met de Masteropleiding niet voort te zetten.

Vragen?

De afgelopen 20 jaar leidden we jonge professionals op voor de publieke sector op het snijvlak van ICT en beleid. Meer dan 300 trainees doorliepen in die 20 jaar ons leer-werktraject.

We zijn trots op wat het Traineeship de afgelopen 20 jaar tot stand heeft gebracht. Dat is natuurlijk de geaccrediteerde masteropleiding en het alumni-netwerk. En ook zijn het de mooie opdrachten en succesvolle samenwerkingen met al onze opdrachtgevers, waaronder inmiddels ook veel alumni van het traineeship. We hebben steeds genoten van de fijne samenwerking met de Erasmus Universiteit (eerder ook TiasNimbas) en alle docenten. Ook zijn we dankbaar voor de grote tijdsinvestering die collega´s van PBLQ (eerder HEC) hebben gedaan in de begeleiding van trainees.

20 jaar traineeship: een mijlpaal!

Op het moment dat je deze video bekijkt, ontvangt YouTube informatie over jou. Lees hier onze privacyverklaring.

Wij blijven investeren in jong talent met een frisse blik

We zullen in de toekomst jonge talentvolle professionals blijven opleiden, maar kiezen voor een dynamisch en praktisch traject waarbij we meer recht kunnen doen aan individuele wensen en voorkeuren. In maart staan de verdedigingen en de afstudeerceremonie op het programma en nemen we afscheid van de allerlaatste traineegroep.

  Waarom PBLQ?

  • Toonaangevend track record op het snijvlak van ICT, beleid en uitvoering.
  • Verbinden van best practices iOverheid binnen het (semi) publieke domein.
  • Betrokkenheid van ervaren PBLQ-adviseurs.

  Nieuwsgierig naar de inzet van onze jonge adviseurs?

  Neem contact op