Factor C: van regie naar contact

PBLQ Peter Castenmiller

Hoe kom ik tot effectief beleid en goede beleidsvoorstellen? En hoe zet ik daarbij communicatie in? Als beleidsmedewerker/adviseur, projectleider of communicatieadviseur werkt u aan voorstellen en adviezen. U werkt in een dynamische omgeving waarin de buitenwereld op allerlei manieren meedenkt en invloed uitoefent op uw beleid. Zoals via de politiek (lobbyen), kranten, televisieprogramma's en sociale media. 

lees meer

Krachtig en doeltreffend communiceren

14266258 (D).jpg

Alles staat of valt met succesvol communiceren. Niet alleen de inhoud, maar de manier waarop we communiceren, bepaalt hoe krachtig we zijn. In deze training krijgt u meer grip op uw manier van communiceren. U krijgt essentiële tools aangereikt om assertief, doeltreffend en correct te communiceren. Na afloop van deze training ervaart u meer kracht en zelfvertrouwen in het contact met anderen. U bent in staat uw boodschap rustig en krachtig over te brengen.

lees meer

Overtuigende beleids- en adviesteksten schrijven

27328192 (G).jpg

Een effectieve beleidstekst of adviestekst schrijven is vaak een pittige klus. U moet informatie verzamelen, selecteren op relevantie en daarna een goed gestructureerde, overtuigende tekst zien te schrijven. Hoe kunt u dit schrijfproces nu het best aanpakken? In deze training ontwikkelt u een systematische schrijfaanpak, waardoor u uw kernboodschap met gemak helder en overtuigend opschrijft. Uw lezers lezen uw teksten gerichter en gaan sneller over tot de gevraagde actie.

lees meer

Nieuws

Sociale werkvoorziening van Fonkelveen kondigt fusie aan

19 maart 2015

De Sociale werkplaats van Fonkelveen, 'Flitsveen', heeft aangekondigd dat de vestiging aan de Boomgaarde in Fonkelveen uiterlijk in 2017 zal worden gesloten.

lees meer

Fonkelveen heeft zich goed voorbereid op de decentralisaties

11 maart 2015

Twee maanden na de overdracht van nieuwe taken in de WMO meldt wethouder Netjes van Fonkelveen dat grote problemen zijn uitgebleven.

lees meer

Meld u aan voor onze nieuwsbrief