Adviseren in een politiek-bestuurlijke omgeving

PBLQ Peter Castenmiller

U werkt als adviseur in een politiek-bestuurlijke omgeving. Dat vraagt om een sterk ontwikkeld gevoel voor de ontwikkelingen in politiek, bestuur, media en samenleving. Deze training helpt u inhoudelijk en strategisch onderbouwde adviezen te formuleren en te presenteren, die aansluiten op de behoeften van uw leidinggevende en bestuurder.

lees meer

Training Concentratie en Mindfulness

14266258 (D).jpg

In de training Concentratie en Mindfulness leert u in zes middagen piekergedachten te stoppen en storende emoties los te laten, waardoor u weer in balans komt en u maar één ding met aandacht en ontspannen doet.

lees meer

Krachtig en doeltreffend communiceren

27328192 (G).jpg

Alles staat of valt met succesvol communiceren. Niet alleen de inhoud, maar de manier waarop we communiceren, bepaalt hoe krachtig we zijn. In deze training krijgt u meer grip op uw manier van communiceren. U krijgt essentiële tools aangereikt om assertief, doeltreffend en correct te communiceren. Na afloop van deze training ervaart u meer kracht en zelfvertrouwen in het contact met anderen. U bent in staat uw boodschap rustig en krachtig over te brengen.

lees meer

Nieuws

Fractie Leefbaar Fonkelveen stemt in met investering ICT

4 augustus 2015

In de Raadsvergadering van gisteravond zorgde het agendapunt 'ICT - investering in Sociaal Domein' voor een forse discussie. Het leek erop dat Leefbaar Fonkelveen tegen zou stemmen, waardoor wethouder...

lees meer

A tale of two Smart Cities

9 juli 2015

Op woensdagmiddag 8 juli is het rapport "Smart City Rotterdam" officieel door adviesbureau PBLQ gepresenteerd en overhandigd aan Carlo Schreuder, waarnemend directeur Ruimtelijk Economische Ontwikkeling...

lees meer

Meld u aan voor onze nieuwsbrief